creare site

O poveste de 2 tone

Din titlu înțelegeți că este o poveste cu greutate, nu este o poveste rusească, ci o poveste romanească. Nu cunosc sportivi care ar putea să susțină pe umeri 2 tone, dar vă spun, atunci când am ridicat 200 kilograme de la pământ a fost un moment de victorie pe care nu l-aș putea reproduce în cuvinte.

De mici copii, ne alegem personajele noastre preferate, din filme, din desene animate, din diferite povești și încercăm să găsim punctele comune cu acele personaje. Ei bine, ideea mea este să am 2 tone (2000 kg.), să arăt absolut normal ca orice om care are 170 cm și 70 kg, însă, doar atât, când doresc să am brusc 2 tone și să am același aspect fizic.

Evident o greutate așa de mare într-un volum atât de mic, presupune o forță enormă, o piele “din fier”, oase probabil din cel mai rezistent material de pe Terra, repet o forță incredibilă. Dar nu mă opresc aici, pentru că visul de două tone, care ar rupe orice pat în care aș dormi la propriu, îl văd să aibă și o agilitate de invidiat.

Sportivii cu agilitate mare, de obicei sunt supli și nu au o greutate prea mare, însă ceea ce am spus mai sus, o greutate de doua mii de kg într-un corp normal cu o agilitate de invidiat, ar face probabil unul dintre cele mai invincibile personaje de pe pământ. Povestea de două tone va continua într-un alt episod viitor.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.