O casă de 95 de metri pătrați imprimată 3D are proprietari!

La Nantes Design Week 2017, o casă a fost imprimată 3D în câteva zile. Casa cu cinci camere denumită Yhnova House face parte dintr-un proiect de locuințe sociale. Până în luna iunie a acestui an, locuitorii se vor muta conform legislație din Nantes, Franța.

Anul trecut, un proiect de locuințe tipărite 3D a început în Nantes, Franța. Casa Yhnova este o locuință ce a fost construită folosind o metoda brevetata BatiPrint3D de tipărire 3D.

Acest proces a fost elaborat de cercetătorii de la Universitatea din Nantes. Casa a fost realizată ca parte a Săptămânii de Design Nantes 2017. Forma sa finală este impresionantă, cu pereți și colțuri curbate!

Continutul nu este disponibil
Va rugam acceptati utilizarea de cookie-uri pentru a putea naviga pe site.

Săptămâna trecută a avut loc “inaugurare”, iar casa Yhnova este pregătită pentru a fi locuita. Va fi deschisă publicului larg până în iunie și după această lună, va fi preluată de o familie.

Proiectul este unic în Franța, ceea ce face ca acesta să fie o casă foarte specială pentru a locui. Cu toate acestea, locuința cu cinci camere va fi pusă la dispoziția unei familii conform procesului normal de alocare a locuințelor sociale.

Casa de 95 MP are multiple dotări, este moderna și confortabilă. Acesta dispune de un echipament de analiză a calității aerului, lucru care îi va ajuta pe chiriași să economisească energie.

Sursa: all3dp.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


5 × = 5

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.