auto bara

Noul Nissan LEAF a obținut 5 stele la testele Euro NCAP (2018)

Noul LEAF a fost primul automobil testat de Euro NCAP în conformitate cu noul său protocol din 2018. Astfel, LEAF, a obținut următoarele punctaje: 93% pentru pasagerul adult; 86% pentru pasagerul copil, 71% pentru pietonii vulnerabili și 71% pentru asistența la siguranță.

Este bine de știut că LEAF evită accidentele prin utilizarea frânarii de urgență. LEAF a fost prima mașină care a fost supusă noilor teste și protocoale Euro NCAP elaborate în 2018. Noile teste presupun scenarii de accidente ce implică: mașini, pietoni și bicicliști.

Punctajul de 5 stele reflectă sistemele avansate de asistență disponibile pe automobilul complet electric, camere și radar ce recunoaște pietonii.

Continutul nu este disponibil
Va rugam acceptati utilizarea de cookie-uri pentru a putea naviga pe site.

Gareth Dunsmore, Electric Vehicle Director la Nissan Europe, a spus:

“Anunțul Euro NCAP demonstrează ceea ce știm de mult timp – că noul Nissan LEAF are standarde de siguranță excepționale și este un adevărat pionier în sectorul VE.

Acest lucru demonstrează că, clienții noștri pot avea încredere în viziunea noastră despre Nissan Intelligent Mobility și suntem pe un nou drum unde vom transforma modul în care conducem și trăim.”

Sursa: insideevs.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


× 2 = 8

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.