Noua actualizare EMUI 10 va aduce schimbări plăcute posesorilor de Huawei

Posesorii de telefoane Huawei P30, P30 Pro, Mate 20 și Mate 20 Pro vor benefica de o surpriză gratuită în această lună sub forma actualizării sistemului de operare la EMUI 10.

Actualizarea gratuită pentru telefoanele Huawei, a fost dezvăluită pentru prima dată în cadrul Conferinței pentru dezvoltatorii Huawei din luna august 2019, și aduce îmbunătățiri la aspect și performanță.

Noua versiune va adăuga o nouă interfață cu mod întunecat, securitate îmbunătățită și asistență pentru „lucrul cu ecrane multiple”, o caracteristică nouă care permite conectarea între PC-urile Huawei și dispozitivele Android.

Începând cu această lună, proprietarii Huawei P30 Pro, Huawei P30, Huawei Mate 20 Pro, Huawei Mate 20, Huawei Mate 20 X (4G) și Huawei nova 5T vor începe să primească notificări care să-i determine să instaleze actualizarea EMUI 10. Utilizatorii pot verifica disponibilitatea actualizării accesând Setări> Sistem> Actualizare software de pe telefoane.

EMUI 10 dispune de o nouă interfață cu un font mai mare și un sistem de grile care consolidează elementele de pe interfața utilizatorului. Există, de asemenea, o nouă paletă de culori formată din șase „culori ashen” despre care Huawei spune că adaugă o eleganță subtilă interfeței cu contacte. Pictogramele aplicației au fost revizuite pentru a conferi un aspect mai consecvent.

Aplicația pentru cameră a fost reproiectată cu un nou buton de declanșare și o bară de zoom mai mare. Comutarea modurilor declanșează acum un text pe vizor pentru a indica schimbarea. Filtre suplimentare sunt accesibile direct de pe vizor.

Huawei spune că elementele UI (din interfață) reacționează mai rapid, în timp ce durata diferitelor animații este optimizată pentru netezire – tranzițiile prezintă acum dublarea cadrelor în comparație cu EMUI 9.1.

Sub „capotă” mai există și îmbunătățiri ale performanței și securității. Noul „Deterministic Latency Engine” optimizează alocarea resurselor pentru aplicațiile și procesele de prim plan, pentru a se asigura că sunt alocate resursele de sistem necesare pentru o performanță optimă. Iar GPU Turbo modifică latența tactilă, oferind în același timp performanță îmbunătățită a jocurilor și un consum mai eficient al bateriei.

Pe lângă faptul că actualizarea va fi transmisă către telefoanele enumerate mai sus, aceasta va fi pusă la dispoziție și pentru: Porsche Design Huawei Mate 20 RS, Huawei Mate 20 X (5G), Huawei P30 lite, Huawei nova 4e, Huawei P20, Huawei P20 Pro, Huawei Mate 10, Huawei Mate 10 Pro, Porsche Design Huawei Mate 10, Porsche Design Huawei Mate RS, Huawei Mate 20 lite, Huawei P smart 2019, Huawei P smart + 2019, Huawei P smart Pro, Huawei P Smart Z, Huawei nova 4 și Huawei nova Lite 3 în „lunile ulterioare”.

Sursa: t3.com

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.