creare site

Naturally Fresh (Deodorant Crystal TM) – protectie naturala

Naturally Fresh (Deodorant Crystal TM)

Fabricat in USA, a trecut Oceanul Atlantic pentru europenii care doresc sa se protejeze intr-un mod natural. Naturally Fresh (Deodorant Crystal TM) este un roll, care nu contine aluminium clorohidrat, parabeni si propilen glicol, componente care in timp indelungat pot dauna grav sanatatii si pot fi chiar fatale, cand sunt utilizate ani la rand. Roll-ul Naturally Fresh (Deodorant Crystal TM) este disponibil in cinci versiuni, insa doar versiunea Ocean Breeze am avut-o la dispozitie pentru teste in acest moment. Ca versiuni sunt: Ocean Breeze, Lavender, Papaya Fusion, Tropical Breeze si fara miros.
Ingredientele lui Ocean Breeze sunt: Aqua (apa purificata), saruri minerale naturale (Potassium Alum), zinc Ricinoleate, Fragance (parfum), Xanthan gum, Chamomile extract (Anthemis Nobilis Flower), Phenoxyethanol.
Pretul unui roll, indiferent de versiunea aleasa, este de aprox. 22 lei cu TVA pentru utilizatorul final, si poate fi achizitionat din farmacii sau de la distribuitorul Soarea Soarelui SRL 0751036333 in cantitati mai mari.
Roll-ul are un continut de 90 ml, iar producatorul ne spune sa-l agitam bine inainte de a aplica un strat sub brat. Producatorul este TCCD International, Pompano Beachm FL 33061, iar site-ul lui este www.natfreshdeo.com. Dupa deschiderea roll-ului acesta este valabil 12 luni.

Teste Naturally Fresh – Ocean Breeze

Conform testelor efectuate, in timpul weekend-ului cand suntem mai putin stresati are o durata de 4 – 5 ore pentru o persoana de sex feminin, iar pentru o persoana de sex masculin dureaza pana la 6 ore. In timpul saptamanii, cand mergem la locul de munca, cand stresul isi face aparitia si efortul nostru creste din toate punctele de vedere, pentru un barbat durata lui este 4 – 5 ore, iar pentru o femeie are o durata maxima de 4 ore, rare ori 5 ore. Mentionez ca fiecare persoana din test a utilizat mai multe straturi, aproximativ 12 pana 20 straturi sub brat.

Durata in zile a celor 90 ml de continut din flaconul Naturally Fresh (Deodorant Crystal TM), este de – test in decurs…

Concluzie

Chiar daca durata lui Naturally Fresh – Ocean Breeze este mult mai mica decat deodorantele cu aluminiu, parabeni etc. – avem garantia unui deodorant care nu contine aluminiu, parabeni si propilen glicol, substante care sunt nocive pentru organismul uman, iar conform multor studii aluminiul favorizeaza cancerul la san. Naturally Fresh – Ocean Breeze ofera o durata garantata la ambele sexe, de 4 ore, ceea ce ne obliga sa purtam cu noi deodorantul pentru a amana mirosul neplacut pentru inca 4 ore. Este un dezavantaj, insa pentru sanatatea noastra merita sa facem acest efort! Ganditi-va simplu, alternativele sunt daunatoare sanatatii, recunosc ca au o durata cuprinsa intre 12 si 28 ore in functie de cate straturi folosim, insa in timp ne pot distruge sanatatea ca si picatura chinezeasca!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


30 ÷ 6 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.