Morgan Aste – probabil cel mai masiv culturist de pe pământ!

Morgan Aste este probabil cel mai mare culturist din toate timpurile de pe Terra.

În imaginea de mai sus, Morgan este alături de cunoscutul culturist Jay Cutler.

El are o înălțime de 1,92 metri și o greutate de 165,5 kg. Acestea din urmă îi permit să împingă la piept din orizontal cu 200 kg, iar umeri cu 280 kg. Morgan are o grăsime de 5%. Aste s-a născut în Franța, în orașul Clermont-Ferrand pe data de 26 august 1983.

Sursa: Youtube.com și wikipedia.org.

Continutul nu este disponibil
Va rugam acceptati utilizarea de cookie-uri pentru a putea naviga pe site.

2 Comments

  1. …”îi permit să împingă la piept din orizontal cu 200 kg”??? Si cica e si powerlifter? OK, sursele voastre sunt youtube si wiki. Just for the records: Franco Columbu, celebru in lumea bodybuilding-ului si powerlifting-ului in anii ’70 (!), detinea un record personal pentru “impinsul de la piept din orizontal” (bench press) de 230 kg, si avea 1.65m si 84 kg… Ar trebui sa ne minuneze realizarile acestuia maret… nimeni??

    • Ideea e ca tipul e unul dintre cei mai masivi culturii din lume. Nu are nicio legătură cu forta vs. Greutatea lui. Astăzi poti sa împingi puțin la piept și sa ai o masă musculara mare. Astăzi se pune accent pe volum mai putin pe forta. Dar, repet ideea acestei posturi era legată de masivitatea musculara nu de forță.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


9 × = 90

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.