creare site

Monitor PHILIPS LED 247EL de 23,6 inci (58 cm) consum de doar 21 Wati

monitor philips

monitor philips

Performantele monitorului Philips 247EL din anumite unghiuri scartaie, chiar daca vorbim de un produs pentru anul 2013!

Ma astept ca in anul 2013 sa gasesc pe piata produse cu o performanta impresionanta, dar vad ca si firmele cu renume au probleme in a fabrica un produs de calitate.

Monitorul PHILIPS 247EL are o diagonala impresionanta, chiar mai mult decat ai nevoie. Contrastul monitorului este impecabil, singurul aspect care ma deranjeaza este unghiul de vizibilitate care conform producatorului este 170 grade. Insa in practica daca sunt doua monitoare unul langa altul, si incerci sa-l privesti pe cel din stanga ta, o sa observi ca, culorile au nuante total diferite. Deci, practic pentru a analiza cu acuratete buna culorile de pe ecran va recomand sa va aruncati intotdeauna perpendicular privirea pe acest monitor, sau mai bine zis sa stati perfect in fata lui.

Butoane tactile monitor philips_247_EL
Butoane tactile monitor Philips 247EL

In rest, perfomantele sunt demne de anul 2013, consumul masurat al monitorului este de doar 21 Watti (sub un watt pe fiecare inci, respectiv fiecare 2,54 cm), iar contrastul dupa cum spuneam este impresionant. Butoanele monitorului sunt tactile si sunt operabile la un regim normal. Pretul monitorului PHILIPS 247EL este de aproximativ 670 lei cu TVA.

Consum monitor Philips 247EL
Consum monitor Philips 247EL

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.