creare site

Micron începe producția de serie a memoriilor GDDR6

Producătorul de memorii Micron se alătură lui Samsung și SK Hynix în producția de GDDR6

Micron Technology a anunțat recent că a început să producă memorii GDDR6 de 8GB în serie – cea mai rapidă și mai puternică memorie grafică de până acum.

Ce înseamnă acest lucru pentru industrie conform Micron:

Inteligența artificială – învățarea automată și învățarea profundă sunt aplicații care necesită lățimi de bandă mai mari pentru memorii. GDDR6 oferă o lățime de bandă mai grandioasă, necesară pentru facilita accelerarea în aplicațiile IA, cum ar fi conducerea autonomă și multe alte aplicații.

Rețelistică – tehnologiile avansate de rețea necesită acces la memoria de mare viteză / bandă largă. Cardurile inteligente cu interfață de rețea (NIC) propulsate de GDDR6 permit îmbunătățiri semnificative ale lățimii de bandă a rețelei. În plus, controlerele RAID de bandă largă cu memorie GDDR6 oferă îmbunătățiri dramatice ale protecției datelor și accesul acestora.

Grafică – GDDR6 oferă îmbunătățiri semnificative ale performanțelor pentru plăcile grafice de top, asigurând viteze sporite cu o lățime de bandă extinsă. Microd GDDR6 va fi o tehnologie de bază a aplicațiilor GPU avansate, inclusiv accelerație, video 4K și îmbunătățiri ale redării, aplicații VR / AR și utile pentru minatul criptomonedelor.

În industria auto – întrucât producătorii de autovehicule își doresc mai multe vehicule autonome, este necesară o memorie de înaltă performanță pentru a procesa cantitățile mari de date în timp real, necesare pentru a face această tehnologie pisibilă.

Microd GDDR6 oferă soluții de memorii care asigură o viteză de 448 GB/s, ceea ce reprezintă mai mult decât dublu lățimii de bandă a soluțiilor de memorie automată LPDDR5.

Micron a menționat că a colaborat și cu partenerii de bază ai ecosistemelor, pentru a spori interoperabilitatea și documentația GDDR6, reducând astfel timpul necesar pentru ca modulele de memorie să ajungă pe piață.

Andreas Schlapka, director al unității compute networking business de la Micron, a declarat că, compania a obținut o viteză de până la 20 GB/s pentru memoria GDDR6.

Memoria GDDR6 a lui Micron a fost prezentată la ISC 2018 în Frankfurt, Germania.

Sursa: techspot.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


20 ÷ = 2

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.