creare site

“Mi-am vândut Lamborghiniul ca să-mi cumpăr bitcoin [BTC]” – a spus Bitcoin Jesus

În timpul unui interviu cu Naomi Brockwell – Roger Ver, CEO la Bitcoin.com, cunoscut și sub numele de Bitcoin Jesus, a discutat despre tehnologia Bitcoin și blockchain.

Roger Ver a spus că era proprietarul unui Lamborghini înainte ca Bitcoin [BTC] să fi fost inventat, dar el și-a vândut Lambo-ul pentru a cumpăra mai mulți bitcoini, pentru că așa de mult a îndrăgit valuta digitală.

Principalul motiv pentru care este implicat în criptomonede este pentru că își dorește să aducă o creștere economică mai mare, ceea ce la rândul său va îmbunătăți nivelul de trai al fiecăruia chiar dacă este sărac ori bogat.

Roger Ver a fost întrebat despre cel mai important aspect al tehnologiei blockchain. El a spus că oamenii întotdeauna întreabă ce înseamnă “aplicația ucigașa” pentru blockchain și, potrivit lui, aplicația “ucigașă” pentru blockchain este Bitcoin.

El a spus:

“Uitați-vă la numărul de utilizatori care s-au implicat în Bitcoin și la numărul de comercianți care l-au adoptat, și căutați câți oameni sunt foarte ocupați să-și investeasca timpul, banii, efortul și resursele pentru aplicații concentrate pe tranzacția banilor. Deci, aplicația ucigașă pentru tehnologia blockchain a fost foarte clar și este Bitcoin.

Conform lui Roger, următorul pas pentru criptomonezi este de a avea cat mai mulți adepti care folosesc monedele digitale și de a pune la “cură de slabire” băncile centrale. Apoi, următorul pas este în principiu, ca oamenii să le spună politicienilor că nu-și dau consimțământul.

Sursa: ambcrypto.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.