McDonald’s lansează în Canada sandvișul vegan

Începând de astăzi, McDonald’s Canada va oferi un nou sandviș pe bază de plante, care va îngloba o bucată de “carne” vegană de la Beyond Meat, în 28 de restaurante din sud-vestul Ontario.

Prescurtarea PLT, care se referă la Plant, Lettuce și Tomato, include burgerul Beyond, care conține roșii, salată, muraturi, ceapă, ketchup, muștar, sos în stil mayo și o felie de brânză cheddar alături de semințe de susan (care poate fi comandat vegan prin omiterea brânzei și sosului în stil mayo).

„McDonald’s are o istorie pavată pentru o mâncare delicioasă și care creează dorință – iar acum, extindem această istorie prin introducerea în teste a unui burger gustos pe bază de plante”, a declarat Ann Wahlgren, vicepreședintele McDonald, pentru Global Menu Strategy. Noul Beyond P.L.T. este primul sandviș vegan disponibil în McDonald Canada pentru următoarele 12 săptămâni.

„În timpul acestui test, vom fi încântați să aflăm ce le place clienților la P.L.T. pentru a ajuta piețele noastre globale să înțeleagă mai bine ce este mai bun pentru clienții lor ”, a spus Wahlgren.

„Acest test ne permite să aflăm implicațiile din lumea reală a servirii P.L.T., inclusiv cererea clienților și impactul asupra operațiunilor din restaurante.

Locațiile lanțului McDonalds din alte țări din lume au testat deja meniurile fără carne. În 2017, Finlanda McDonald a lansat McVegan într-o singură locație din Tampere, Finlanda, înainte de a extinde opțiunea meniului vegan în locațiile sale din Finlanda și Suedia.

La începutul acestui an, McDonald’s Germany a adăugat Big Vegan TS care este acompaniat o bucată de “carne” vegană – lansată anul acesta de Nestlé sub brandul său Garden Gourmet – pentru a fi testată în locații din regiune.

Locațiile lanțului din Regatul Unit oferă, de asemenea, o opțiune vegană Happy Meal, cu un wrap de pui, dar fără carne, cu salată rasă și ketchup, împreună cu bastoane de morcov sau ananas și apă ori suc. În Statele Unite, McDonald nu a adăugat încă o opțiune de burger vegan.

Sursa: vegnews.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.