“Mafia” are o nouă jucărie

2014-fostla-de-Mercedes-Benz-CLS-350-CDI-Motion-2-1680x1050

Firma fostla.de din Hannover, Germania poate oferi tunnig excentric pentru orice model de autoturism. Însă acum a venit rândul lui Mercedes-Benz CLS 350 CDI W218 să fie personalizat radical. Personalizarea realizată de fostla.de îmi aduce aminte de automobilele mafioților, care odată ajunși pe stradă deveneau “vizibili”. Tehnic vorbind, design-ul exterior a fost realizat cu ajutorul kit-ului aerodinamic Prior-Design PB550 Black Edition. 

Setarea gărzii la sol este controlată cu ajutorul unui mic volan, care permite ridicarea și coborârea autoturismului. Culoarea Mercedes-ului este accentuată de o linie roșie aplicată pe spoilerul frontal. Performanța CLS-ului a fost dusă la un alt nivel cu sprijinul partenerului PP-Performance. Astfel, puterea a fost urcată de la 265 la 310 CP, iar cuplul de la 620 la 700 Nm.

Janțele de 20 inci au fost “acoperite” cu aur mat pentru a asigura “atenția” cuvenită în ochii trecătorilor! Rezultatul final este impresionant, dar ieftin după cum spune producătorul, adică doar 16.000 euro.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


96 ÷ 16 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.