Corp de iluminat construit dintr-un trunchi de copac!

Designerul Paul Freckler a avut o idee foarte interesantă și în același timp originală. În studioul său din Los Angeles – denumit Split Grain – a creat un nou copr de iluminat utilizând trunchiuri de copac secționate artistic.

Putând fi considerate și o frumoasă colecție de artă din lemn, aceste sculpturi înfățișează caracteristicile esențiale ale copacilor, relevându-le forma, structura și esența interioară. Ele sunt susținute de structuri fabricate din aluminiu sau oțel, în funcție de greutate, iar modul în care au fost tăiate permite LED-urilor amplasate în interior să distribuie fluxul luminos într-un mod plăcut și eficient împrejur, creând impresia de ambianță forestieră.

Intensitatea luminoasă este ajustabilă grație unui dispozitiv special, permițând trunchiurilor să ofere atmosfera cea mai plăcută în funcție de spațiul înconjurător și preferințele utilizatorilor.

Sursa: blessthisstuff.com

reclaimed-wood-lighting-2 reclaimed-wood-lighting-3 reclaimed-wood-lighting-4 reclaimed-wood-lighting-5 reclaimed-wood-lighting-6 reclaimed-wood-lighting-7 reclaimed-wood-lighting-8 reclaimed-wood-lighting-9 reclaimed-wood-lighting-10

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


56 ÷ 7 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.