LONGi depășește 450 W pe partea frontală a modulului solar cu 72 de celule

LONGi Green Energy Technology a obținut o putere frontală de peste 450W cu un modul semi-tăiat bifacial având 72 de celule, este un record mondial pentru acest tip de modul, testat și verificat de TÜV-SÜD.

În luna aprilie a anului trecut, LONGi a obținut un alt record mondial cu puterea modulului PERC monocristalin de 60 de celule, care depășește 360W.

Dr. Lv Jun, vicepresedinte al LONGi Solar, a declarat: “Modulul semi-celular monocristalin LONGi combină tehnologia celulara PERC și construcția modulelor cu două fețe pentru a reduce efectiv pierderea de pachete și pentru a crește producția medie cu 5-10W.

Semi-celula are avantaje în generarea energiei în condiții de lumină slabă și de umbră și rezistență excelentă la caldură. Aceast nou record în puterea modulului este un alt pas în călătoria noastră spre inovatie. “

În luna ianuarie a acestui an, celulele PERC monocristaline ale LONGi au atins o eficiență de conversie record de 24,06%.

În recentele sale rapoarte financiare anuale pentru anul 2018, LONGi a arătat că a continuat să se mențină pe valul industriei în tranziția spre produse mono de înaltă performanță pe parcursul anului, cu un volum de vânzări de module mono de peste 1,962 MW, având o creștere de 370% pe an.

Sursa: pv-tech.org

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


÷ 2 = 3

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.