creare site

Lapte milblu vs. Pilos

lapte milblu, pilos, kaufland vs. lidl

Imi place mult laptele la cutie, cel care nu este proaspat si este de lunga durata. Desi este bine stiut ca orice produs cu cât este mai procesat cu atât este mai nesănătos.

Lapte de la Kaufland vs. LIDL

Gusturile nu se discuta, cu toate acestea imi place mai mult laptele de la Kaufland decât cel de la LIDL.  Laptele de la Kaufland (milblu) este mai fin ca cel de la LIDL si gustul este mai bun. Desigur este chiar o parere izolata, pentru ca, gusturile nu se discuta. In schimb deschiderea capacului este mai usoara in cazul cutiei cu lapte milblu.

Pret milblu vs. Pilos

Laptele Pilos costă 3,19 lei, iar Laptele UHT de la Kaufland costă 3,09 lei (pret actualizat pe 14 februarie 2014).

Laptele Pilos descriere

Lapte UHT grasime 1,5%, lapte semidegresat de vaca, omogenizat, ultra pasteurizat UHT. Temperatura recomandata pentru pastrare 24 de grade Celsius. Dupa deschidere se pastreaza la o temperatura maxima de 8 grade. Dupa deschidere a se consuma in decurs de cel mult 2 zile. Produs in Republica Ceha.

Laptele Pilos valori nutritionale 100 ml.

-valoare energetica 198 kj
-proteine 3,3 grame
-glucide 4,9 grame
-lipide 1,5 grame
-Sodiu 0,04 grame

Laptele milblu descriere

Lapte de vaca semidegresat cu 1,5% grasime, omogenizat, ultrapsteurizat (UHT). Nu ncesita fierbere. Se pastreaza la temperatura mediului ambiant (maximum 32 de grade Celsius), ferit de actiunea razelor solare si inghet. Dupa deschidere a se pastra la figider (2-4 Celsius) si a se consuma in maxim 3 zile. Produs in Romania.

Laptele milblu valori nutritionale 100 ml.

-valoare energetica 186 kj
-proteine 3,2 grame
-glucide 4,5 grame
-lipide 1,5 grame
-Sodiu 0,04 grame

In final Kaufland vs. Lidl

Din punct de vedere “tehnic” laptele de la Kaufland milblu are mai multe avantaje fata de cel Pilos. Pe de alta parte pretul este mai mic, si este fabricat in Romania. Singurul aspect care ne desparte este gustul, asadar pretul in plus de 10 bani nu ar trebui sa fie un impediment, alegerea evident va apartine!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


× 8 = 56

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.