Lamborghini Diamante Concept (2023)

Încercarea de a ne da seama cum vor arata mașinile prin anul 2023 nu este una facilă, întrucât estetica ne rezervă o pleiadă de surprize, putându-ne așadar frapa prin abordari care actualmente par greu de imaginat.

Lamborghini Diamante este un concept al designerului Thomas Granjard, și se remarcă în primul rând printr-o stilistică originală și incisivă, chiar spectaculoasă.

La prima vedere, mașina pare să vrea a continua liniile ascuțite, conturul colțuros și impresia vizuală agresivă a Aventadorului, și încearcă să combine aceste elemente cu diferite preluări de la Veneno.

Culoarea neagră sugerează integritate, prestanță și rafinament, iar dungile roșii constituite furia nepotolită a taurului salbatic.

Neexistand nici un fel de date tehnice, întrucât este doar un concept, putem doar regreta ambiguitatea referitoare la o eventuală intrare oficială în producție, însă dacă va fi vreodată cazul, speram la niște dotari tehnice remarcabile, în buna tradiție cu care celebra companie italiană și-a obișnuit de atâta vreme adepții.

Surse: gtspirit.com și guideautoweb.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.