Kylacoin are doar 21.000 de unități și șanse reale să atingă 100.000$ înaintea bitcoinului!

Kylacoin

Kylacoin este o criptomonedă similară cu bitcoin, codul sursă este accesibil oricui, oricine îl poate vedea, copia, compila și rula.

Kylacoin este descentralizat, se poate mina cu placa video, ASIC sau FPGA. În cazul lui KCN, nu este implicată nicio autoritate centrală, totul este stocat pe blockchain și este copiat în rețeaua peer-to-peer.

Cel mai demn de menționat este că, proiectul Kylacoin nu are niciun secret și nu ascunde nimic!

Numărul criptomonedelor Kylacoin sunt limitate la 21.000 de KCN, ceea ce îi va facilita să ajungă înaintea lui bitcoin la 100.000 de USD. Dar rămâne de văzut.

Kylacoin se poate mina sau cumpăra de pe exchange-uri, nu a beneficiat de o vânzare prealabilă, este un proiect corect și transparent!

Un bloc Kylacoin are 0.005 KCN și este generat la fiecare minut, ceea ce garantează viteze mari în cazul tranzacțiilor. Algoritmul utilizat de Kylacoin este SHA3 realizat de NIST și adaptat din Keccak, fiind mult mai sigur ca și SHA2.

O listă cu cei mai bogați care dețin Kylacoin o găsiți aici.

Un KCN se tranzacționează azi la valoarea de 120 USDT, cea mai mică valoare pe care a atins-o în acest an a fost de 16 USDT, iar ce mai mare de 186 USDT. 

Totuși pe unele exchange-uri s-a tranzacționat și cu aproape 400 USD, ceea ce nu o să vedeți în Coinmarketcap.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.