Kaspa a atins un nou vârf

Criptomoneda Kaspa a atins un nou vârf, de 0,054$ pe casa de schimb Kucoin.com, în data de 20 septembrie 2023.

Transferurile în rețeaua Kaspa sunt instantanee, iar aceasta a ajuns la o putere de procesare greu de imaginat, de 31 PH/s, ceea ce îi faciliteză să proceseze peste 2000 de tranzacții pe secundă. Practic, Bitcoin este versiunea 1.0 a blockchain-ului, ETH versiunea 2.0, iar Kaspa versiunea 3.0.

De asemenea, recent s-a lansat și portofelul Kaspium v1.0.1 pentru criptomoneda Kaspa

Kaspium nu este orice portofel mobil; este o soluție elegantă, modernă și intuitivă, concepută de la zero pentru a se integra perfect cu rețeaua Kaspa.

Kaspium are o nouă gamă de funcții concepute pentru a face gestionarea activelor digitale la fel de ușoară precum verificarea e-mailului. În plus, cu un nume precum „Kaspium v1.0.1”, poți fi sigur că este cea mai recentă și posibil cea mai bună versiune, după ce a trecut prin perfecționări și îmbunătățiri de la iterațiile anterioare. Indiferent dacă sunteți un novice sau un veteran cripto, Kaspium promite o experiență perfectă, asigurându-vă că gestionarea activelor Kaspa este cât se poate de simplă și sigură. Bun venit la următorul capitol al portofelelor native Kaspa cu Kaspium, acum lansat complet și disponibil atât în ​​magazinele de aplicații iOS, cât și pentru Android.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.