John McAfee și predicțiile lui legate de bitcoin

Carismatic și cu un caracter puternic, John McAfee, a prezis corect că prețul bitcoinului o să crească într-o săptămână.

Dar aceste preziceri se cunosc, nu mai este nimic nou, că o țară care va deține 100.000 bitcoini va fi una puternică din 2021, dar și influentă!

Comentariile lui McAfee, s-au propagat pe rețele sociale atunci când inutil USA a făcut presiuni asupra criptomonedei bitcoin, iar antreprenorul a remarcat că guvernul nu are puterea de a-l controla.

Bitcoin este sub presiune din partea S.U.A., iar prețul său reflectă această forță. Dar SUA nu are nicio putere reală în controlul criptomonedelor. Doar privește. Într-o săptămână, bitcoinul își va continua ascensiunea meteorică. “A spus John.

Predicția sa a venit chiar mai devreme decât a anticipat. Începând cu 31 iulie, prețul bitcoinului a crescut cu peste 28%, adăugând un pic mai puțin de 3.000 USD la valoarea sa!

Creșterea prețului a provocat bitcoinul să domine 70% din toată piața de crypto.

Totuși mai este încă un drum lung până BTC va atinge 1 milion de dolari

În 2017, el a spus că un bitcoin ar putea ajunge la 1 milion de dolari până la sfârșitul anului 2020 și, dacă greșește, ei bine o să vedem!

Desigur, unii ar spune că acest lucru a venit pe fondul unei perioade de accelerare rapidă, deoarece afirmatția lui McAfee a venit după ce bitcoinului a atins valoarea de 20.000 de dolari. Ceea ce a urmat a fost o piață de rechini prelungită și te-ai fi așteptat ca McAfee să-și retragă predicția sa.

Nu, nu a făcut-o. Doar luna trecută, antreprenorul a reamintit că bitcoin va atinge 1 milion de dolari, spunând că fluctuațiile săptămânale de preț sunt irelevante. Mai bine să privim lunar!

Sursa: cryptopotato.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.