Inventatorul mașinii care merge cu apă a murit într-un restaurant strigând: “ei m-au otrăvit”

Inventatorul unui dispozitiv ce permite unui vehicul să meargă cu apă a murit într-un restaurant strigând: “ei m-au otrăvit”.

Dacă nu știți, mașinile care merg cu apă există de mai bine de 50 ani, dar acest lucru “inutil” nu este prezentat de presă sau prea puțin, din motive evidente. Iar în mod ciudat, unii inventatori a acestor dispozitive, care facilitează unui motor termic să funcționeze cu apă, dispar în situații destul de bizare. Acești oameni ar trebui păziți, valoarea lor este inestimabilă.

Unul dintre ei, este Stanley Meyer, ce a proiectat un dispozitiv care permite unei mașini să ruleze numai cu apă.

S-a atestat că o astfel de mașină, atunci când este echipată cu un astfel de dispozitiv, are capacitatea de a călători dintr-o parte a SUA în alta cu o cantitate de 22 de galoane de apă (83 litri).

Inventatorul a subliniat că apa poate fi de la robinet, fie apă purificată sau apă de mare, apa devenid combustibil pentru motor.

Stanley Meyer era sigur că munca lui a fost recunoscută de alte instituții, deoarece el a atras atenția Pentagonului și chiar și-a cerut onoruri pentru munca sa. De asemenea, British Advanced Energy Institute a trimis un cercetător pentru a observa munca lui Meyer. Mai târziu, ei chiar au confirmat acest lucru, afirmând că:

“Am trimis recent o delegație pentru a vedea munca lui Stan, pentru a o evalua cu adevărat. Aceasta este una dintre cele mai importante invenții ale secolului. “Din nefericire, fără știința lui, acești oameni care doreau să-i recunoască meritele, au dus la moartea lui misterioasă. Viața lui Stanley Meyer a fost curmată într-o zi, când el lua cina cu fratele său (gemeni) și cu câțiva investitori belgieni. Scopul cinei, după cum se presupune, era faptul că sărbătoreau brevetul pentru vehiculul care rulează cu apă.

Evenimentul era perfect, până când Meyer a băut paharul de suc de afine. Dintr-o dată, el a început să se sufoce și s-a ținut de gat în timp vărsa violent. În timp ce el era în agonie în brațele fratelui său, ultimele cuvinte au fost: “M-au otrăvit”.

Deși cauza morții a fost oficial clasificată ca anevrism cerebral, este incredibil de suspicios că, cuvintele sale din agonie se referau la faptul că cineva a încercat să-l omoare.

Gândiți-vă, vehiculul lui Meyer, care rulează cu apă, ar putea deveni un obstacol imens pentru marja de profit a industriei petroliere.

Cu toate acestea, ar putea fi într-adevăr că, corporațiile din industria petrolieră ar putea fi atât de reci, ca să facă tot ce este nevoie pentru a pune capăt acestei potențiale amenințări încă de la lansare!

Un lucru este sigur, marii jucători erau foarte interesați de munca lui Meyer. Investițiile și notorietatea au fost obținute de la toate companiile mari de petrol, de la firmele de investiții, iar guvernul a fost informat la fel de bine.

Stanley a primit o ofertă enormă pentru brevetul său, un miliard de dolari, de la o companie mare. Cu toate acestea, el le-a transmis tuturor, că motiv principal pentru dezvoltarea unui vehicul care rulează pe apă, a fost gândit ca marile companii petroliere și țările, să nu mai poată profita după consumatori.

Cu toate acestea, din păcate, acest dispozitiv nu a fost lansat și, după cum știm, prețurile la petrol și gaze au crescut de atunci, deoarece vehiculul care rulează cu apă nu a fost scos pe piață.

Stanley era o persoană rară, una dintre cele care doreau să facă cu adevărat lumea mai bună prin munca sa.

Și apoi vă întrebați de ce mass-media nu a oferit nicio informație asupra morții sale sau a muncii sale! Dar există o cale de a ne ajuta, pentru a opri această corupție înrădăcinată în sistem.

Luați cuvântul, faceți-vă auziți și spuneți această poveste care a fost redusă la tăcere de marile corporații.

Dacă vrem o lume cu o energie liberă, trebuie să sprijinim oameni precum Stanley Meyer, care a spus o dată: “Dacă împreună am putea ajunge la un acord, nicio instituție politică din lume, nici grupuri multinaționale nu ne-ar putea învinge”.

Sursa: disclose.tv

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.