Imprimantă 3D la doar 99 USD!

Kodama Obsidian este o imprimantă 3D pentru joacă sau teste. Obsidian este mai mult o jucarie pentru că nu este capabilă să imprime la nivel industrial!

Cu toate acestea, imprimanta 3D este ieftină, distractivă și se vinde pentru 99 USD.  Aceasta imprimă la o rezoluție minimă de 50 microni și operează cu o gamă largă de materiale.

Kodama a uimit de fiecare dată demonstrand de fiecare data cât de departe pot împinge granițele imprimării 3D. Prima lor imprimantă, Trinus, a fost concepută pentru a fi o imprimantă care se poate asambla de către client fiind compusă din 11 componente

Obsidian este a II-a imprimantă 3D care pote imprima imediat cum a fost scoasa din cutie fiind plug-n-play.

Poate utiliza o gamă largă de materiale, vine cu o funcție de “reluare” pentru întreruperi de curent și chiar are propriul “dashcam” care transmite progresele către telefon sau tabletă, permițându-vă în același timp să verificați și să modificați proiectul de la orice distanță.

Imprimanta Obsidian are o dimensiune potrivita si este disponibila in 3 variante. Modelul de bază este capabil de imprimări incredibil de detaliate și costă doar de două ori mai mult decât filamentul pe care îl utilizați.

Modelul Plus și Deluxe aduc inovatii dar reusesc sa fie de zece ori mai ieftine decât alte imprimante 3D. Obsidian Deluxe dispune de funcția de reluare în caz de întrerupere a alimentării cu energie electrică și are un modul încălzit care va permite sa lucrați cu materiale precum ABS și Nylon.

De asemenea, are și o cameră care vă permite sa monitorizati imprimarea 3D. Panoul de control este cu ecran tactil Smart LCD (cu un procesor ARM quad-core care rulează pe Android), asociat cu un interfață grafică redesenată, care vă permite să lucrați cu imprimanta foarte facil. De asemena, puteți  de pe telefon sau tableta să întrerupeți / reluați imprimările când doriți!

Obsidianul poate funcționa cu aproape orice tip de model 3D pe care îl faceți, fie că este vorba de un software pe calculator, fie că este sculptată cu VR. Calitatea imprimării, din ceea ce am văzut, este extraordinară și faptul că puteți monitoriza / imprima de oriunde vă aflați este ceva care nici o companie de imprimante 3D nu a lansat.

Designer: Michael Husmann of Kodama

Sursa: yankodesign.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


2 × = 10

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.