HTC One M9 continuă tradiția calității în segmentul mobil

HTC one M9

HTC One M8 este unul dintre cele mai bune telefoane cu Android, iar tradiția trebuie să continue cu M9.

Lansat oficial ieri, 1 martie, HTC One M9 se bucură de un design puțin modificat, care îl face mult mai elegant ca și modelul precedent. Ceea ce mă bucura cel mai mult, este că au schimbat camera foto din spate!

Astfel, anteriorul obiectiv de 4 MP a fost înlocuit cu unul de 20 megapixeli. Vechea cameră de 4 MP face poze bune, însă are nevoie de multă lumină pentru a atinge acest țel. Probabil acesta este singurul reproș pe care îl am la modelul care integrează o cameră de 4 megapixeli “UltraPixel”. Și îl folosesc de mai bine jumătate de an.

HTC One M9 ascunde sub “capotă” 8 procesoare și anume un Snapdragon 810 cu opt nuclee din care, 4 rulează la 2 GHz, iar 4 la 1,5 GHz. Memoria RAM are 3 GB, iar pentru memoria internă putem alege o configurație de 32 sau 64 GB, care la nevoie se poate extinde cu un microSD. Chiar unul de 200 GB!

HTC one M9

M9 rulează pe un sistemul de operare Android 5.0 Lollipop, fiind astfel la zi cu ultimele noutăți Android! Noul HTC One M9 îți garantează un sunet impresionant, datorită sistemului consacrat HTC BoomSound!

Ecranul de 5 inci sau 12,7 cm are o rezoluție 1080p. Bateria are o capacitate de 2,840 mAh care, la nevoie, se poate încărca rapid. Bateria promite peste 21 de ore de convorbiri pe 3G. În materie de senzori, noul HTC one M9, are senzor de lumină ambientală, senzor de proximitate, accelerometru, senzor busolă, giroscop, senzor magnetic și senzor Hub.

Nu am primit informații legate de preț, însă din ce am găsit pe Internet, îl estimez pe la 600 euro sau 200 euro pentru un abonament pe 2 ani. Oricum, vom afla în curând și prețurile de operatorii de telefonie mobilă!

HTC One M9_gri3

1 Trackback / Pingback

  1. HTC One M9 continuă tradiția calității în segmentul mobil - MyCOMPUTER

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


96 ÷ 12 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.