auto bara

HeartStone – Heroes Of Warcraft – Genialitatea unui joc creată prin simplitate

HeartStone Heroes Of Warcraft

Dezvoltatorii de la bine cunoscuta compania Blizzard au reușit să se întreacă pe ei însăși de data aceasta prin remarcabilul joc de cărți HearthStone-Heroes Of Warcraft.

Lansat în anul 2014, jocul s-a bucurat de o popularitate sporită în rândul pasionaților de jocuri pe PC și ajuns repede să aibă o însemnătate aparte pentru Blizzard. Ceea ce remarcăm prima dată în HearthStone – Heroes Of Warcraft este simplitatea care pare să domine structura jocului, însă acest lucru se schimbă cu totul odată ce aprofundăm gameplay-ul și descoperim un adevarat conglomerat de strategii și feluri în care acestea pot fi jucate.

De la început jocul ne pune la dispoziție 9 eroi foarte bine cunoscuți în franciza Warcraft, atât în World Of Warcraft cât și în Warcraft 3 Reign Of Chaos si Frozen Throne și anume: Warlock-Gul’dan, Paladin-Uther, Priest-Anduiun, Rogue-Valeera, Mage-Jaina, Druid-Malfurion, Hunter-Rexxar, Warrior-Grommash,Shaman-Thrall. Fiecare dintre acești eroi posedă o putere specifica și unică de care se pot bucura doar odată pe tură. Frumusețea gameplay-ului constă în interacțiunea acestor puteri cu cărțile din pachetul construit de tine, fiecare pachet având o tentă unică.

HeartStone Heroes Of Warcraft

Cărțile cu care iți poți construi pachetul dorit se pot obține prin acumularea de ‘’coin’’. Acestea se pot obține prin completarea unor diferite questuri pe care jocul le actualizează în fiecare zi, dar de asemenea, pachetele mai pot fi cumpărate și cu bani reali.

Arena este o parte importantă a jocului unde îți poți testa cu adevarat abilitățile și capabilitatea de a construii un pachet potent. În această secțiune a jocului vei avea de ales în mod aleatoriu intre trei eroi. Odată ce ai ales caracterul care ți se potrivește, vei primi 3 cărți, tot aleatorii, din care tu va trebuii sa alegi una, iar acest lucru continuă în acestă maniera până iți vei construii pachetul dorit. Jocul te va răsplătii la finalul arenei în funcție de victoriile acumulate, maxim 12, fiind nevoit să nu pierzi mai mult de 3 partide.

Blizzard a acordat o mare atenție și în interacțiune jucătorilor de HearthStone. Prietenii tai te pot provoca sau iți pot urmării evoluția, desigur dacă tu le permiți acest lucru.

Jocul se bucură de experiențe pe cont propriu, adevărate aventuri, care aduc jocului un mare plus. Asa zisele ‘’Solo Adventures’’ și anume, ‘’Naxxramas’’, ‘’BlackRock Mountain’’ și ‘’League Of Explorers’’ pot accesate folosind bani reali sau ‘’coin’’ acumulate în joc. Odată cu lansarea acestor noi aventuri vin și cărți noi și odată cu acestea strategii și moduri de joc diferite.

Hearthstone Screenshot 11-23-15 23.20.15

Vedem, așadar, că Blizzard ne pune la dispoziție un joc gratuit, care ocupă foarte puțin spațiu, simplu la prima vedere, dar care ascunde în spatele său adevărate strategii și ore petrecute în fața calculatorului încercând să construiești pachetul cu care să domini competiția.

HeartStone Heroes Of Warcraft

Însă, asta nu este totul. Blizzard nu i-a uitat pe cei care nu au timp sa stea în fața PC-ului, dar care totuși ar dorii să se bucure de experiența oferită de HearthStone. Din acest lucru a rezultat lansarea jocului pe Android și iOS. Acest lucru a fost decisiv în aplicabilitatea jocului pe piață deoarece în acest fel dezvoltatorii au reușit să atragă, pe lângă pasionații de jocuri pe PC și oameni care au nevoie de un joc interactiv pe telefon și care să nu consume foarte multe resurse.

Putem concluziona fără probleme prin a spune că HearthStone are tot ce îi trebuie pentru a devenii cel mai jucate jocuri de cărți din lume, și de ce nu, să întreacă o groază de alte jocuri mai complexe.

Articol scris de Ciurba Vlad-Ionut.

HeartStone Heroes Of Warcraft

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


÷ 2 = 4

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.