creare site

GTA Spano (2015) – prima mașină din lume care utilizează grafenul

Gta Spano

Reprezentând o versiune actualizată a modelului lansat pe piață la sfârșitul lui 2010, noua Spano rupe din nou gura târgului, impresionând chiar și pe cei mai pretențioși entuziaști prin designul feroce, unic și seducător, cu care s-a prezentat la a 85-a ediția a Salonului Auto de la Geneva.

Toate exemplarele sunt construite manual, sunt devastator de rapide, și mai mult decât atăt, acest nou model incorporează grafen, compania GTA fiind prima din lume care utilizează acest compus ultra-subțire și ultra-dur în arhitectură și sașiul automobilului pentru a-i mari fiabilitatea și anduranța.

Mașina se prezintă ca un veritabil bolid supersport, deținând o variantă îmbunătățită a motorului V10 de 8,3 litri preluat de la Dodge Viper, care acum deține două turbocompresoare și este capabil de 925 cai putere.

Ca și transmisii, există opțiunea de a alege între una manuală cu 7 viteze sau una automată tot cu 7 viteze, scaunele sunt Recardo, in interior avem parte de un ecran LCD de 18 cm, o consolă de navigare și multiple accesorii software. Accelerația de la 0 la 100 km/h se realizează în doar 2,9 secunde, iar viteza maximă este de 370 km/h. Prețul este de 692,975 euro, iar pentru a spori exclusivitatea, doar 99 de exemplare vor fi construite.

Sursa: topspeed.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


÷ 7 = 1

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.