creare site

Google achiziționeză tehnologia inteligentă de la Fossil în valoare de 40 de milioane de dolari

Partea de industrie portabilă de la Google a fost relativ stagnantă de ceva timp, dar la începutul anului 2018, compania a efectuat o revizuire masivă a sistemului de operare portabil, denumit anterior Android Wear.

Acum, cunoscut sub numele de Wear OS, software-ul Google Smartwatch este mai curat, mai fluent și mai ușor de folosit decât a fost vreodată.

Dispune de integrare completă cu Google Assistant, un sistem îmbunătățit de notificare și de toate comenzile bazate pe gesturi pentru navigarea diverselor meniuri.

Operațiunile de revizie a sistemului de operare nu sunt singurele dovezi pe care le avem că Google ia industria mult mai în serios. Google este pregătit să achiziționeze tehnologia producătorului de smartwatch, Fossil în valoare de 40 de milioane de dolari.

Pentru a fi clar, Google nu cumpără Fossil complet; doar o parte din cercetarea hardware și IP-urile legate de smartwatch-uri. După cum notează și Fossil, compania va păstra “mai mult de 200” membri ai echipei R & D care vor continua să se concentreze pe dezvoltarea de noi produse inovatoare.

Achiziționarea, care se așteaptă să se finalizeze la sfârșitul lunii ianuarie, ar putea însemna că Google se pregătește în cele din urmă să concureze în mod direct Apple Watch cu propriul brand. Poate că 2019 va fi anul în care vom vedea primul Google Watch?

Sursa: techspot.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.