creare site

Gel de duş Kaufland Classic Care

Gel de duş

Probabil este cel mai bun gel de duş având în vedere raportul preţ/calitate.

Gelul de dus in general ne ofera o performanta mult mai buna decat sapunul clasic. Adica cu gelul de dus ne spalam mult mai repede.

Recent am cautat un gel de dus care se fie bun si ieftin. Eu cred ca l-am gasit, desigur voi testa si alte marci si le voi compara, dar pana atunci gelul de dus marca proprie Kaufland este unul bun. Pretul lui este de 2,79 lei cu TVA, ceea ce il incadreaza intre gelurile de dus ieftine. Subiectiv pot sa spun ca gelul are o densitate medie, ceea ce faciliteaza sa folosesti o cantitate mica de gel pentru un dus. Ingredientele si alte informatii sunt trecute cu un font care are o marime acceptabila.

Kaufland Classic Care in teste

Gelul de dus are un miros placut, este fin si dupa spalare iti lasa pielea hidratata. Gelul contine panthenol. Recipentul este fabricat dintr-un plastic de calitate iar in apropierea capacului se gasesc cinci puncte inalte atat pe fata recipientului cat si pe spatele acestuia care blocheaza alunecarea lui cand suntem la dus. Capacul nu se deschide cu usurinta ceea ce este bine pentru ca nu se poate deschide accidental. Canitatea neta care se afla in recipient este de 300 ml.

Ultimele cuvinte despre Kaufland Classic Care

In final, pot sa va spun ca gelul de dus Kaufland Classic Care este un produs bun, subiectiv as putea spune foarte bun, la un pret foarte mic. Daca este sa calculam pretul pentru 100 ml de gel de dus, obtinem 0,91 lei pentru 100 ml de gel de dus. Pana in prezent consider ca am avut noroc sa gasesc un gel de dus ieftin si bun, dar o sa fortez nota si risc sa spun ca probabil este cel mai bun gel de dus avand in vedere raportul pret/calitate.

Detalii despre Kaufland Classic Care conform producatorului

Gel de dus cu panthenol sensitive. Produsul expira in 12 luni de la deschidere. Cu parfum delicat. *Toleranta cutanata testata si confirmata dermatologic. Distribuitor: Kaufland Romania SCS, Str. Barbu Vacarescu, Nr. 120-144, Sector 2, 020284 Bucuresti. Tara de origine: Germania.

Ingrediente Kaufland Classic Care (traduse partial): apa, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Aloe Barbadensis Leaf Extract, parfum, Panthenol, Polyquaternium-7, acid lactic, Sodium Formate, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Sodium Sulfite, acid ascorbic, acid citric.

Producator: Luhns GmbH, Schwatzbach 91-137, 42277 Wuppertal, Germania.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


2 × 3 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.