Fiind pasionat numai de carne, bucătarul Carl Ruiz a murit de stop cardiac la 44 ani

Fiind pasionat numai de carne, bucătarul Carl Ruiz a murit de stop cardiac la 44 ani

Cu doar câteva săptămâni înainte de moartea sa prematură, un post TV obișnuit a glumit despre veganii care mor din cauza accidentelor vasculare

Cauza decesului a fost confirmată pentru bucătarul celebru Carl Ruiz, care a murit luna trecută la vârstă de 44 ani.

Ruiz, cunoscut de asemenea ca și „Cubanul” (The Cuban), avea o carieră în restaurant, precum și numeroase apariții TV și radio. El a fost, un faimos avocat al cărnii.

Conform rapoartelor, el a suferit un atac de cord în somn, „cedând bolii cardiovasculare aterosclerotice – uzual o acumulare de grăsimi, colesterol și alte substanțe în artere, care restricționează fluxul de sânge”.

Iubitor de carne
Bucătarul consuma în mod regulat cantități mari de carne și a rămas celebru pentru fotografia în care ținea în mâni o tavă mare cu diverse fripturi și bucate din carne, purtând un tricou care spunea: „0% vegetarian”.

Cu doar câteva săptămâni înainte de moartea sa, Ruiz a făcut o glumă despre un articol care pretindea că veganii au un risc mai mare de accident vascular cerebral decât consumatorii de carne, spunând că: „va mânca un cheeseburger la înmormântarea lui”.

Într-un post pe Twitter el a descris creșterea sectorului de carne analog, astfel: „Faptul că promovarea cărnii false este o industrie de mai multe milioane de dolari dovedește faptul că veganii nu sunt mulțumiți doar de consumul de legume”.

Omagii pentru Ruiz
Omagiile aduse lui Ruiz, au fost în special de la bucătarul celebru Guy Fieri, care a postat pe rețelele de socializare: “Sunt îngrozit că prietenul meu bucătar Carl Ruiz a dispărut. Nu am cuvinte să descriu ce prieten minunat a fost pentru mine și familia mea.”

“Abilitatea lui de a mă face să râd și să zâmbesc în orice circumstanțe a fost depășită doar de talentul său de bucătar.”

Sursa: plantbasednews.org

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Partajare

Împarte și cu prietenii tăi informația din acest site!

Facebook
Linkedin
Twitter
Pinterest
Reddit0
Total
0

Prin navigarea pe acest site, acceptati utilizarea COOKIE-urilor. De asemenea, puteti opta ca browserul dvs. sa nu utilizeze cookie-uri! Mai multe informatii

Cookie sunt utilizate pentru a monitoriza actiunile care le-ati realizat pe site. Prin continuarea navigarii acceptati utilizarea cookie-urlor sau puteti sa va oferiti acordul prin apasarea butonului "Accept".

Inchide (Close)