auto bara

Far Cry Primal – Ce surpriză ne pregătește Ubisoft?

Dezvoltatorii de la bine cunoscuta companie Ubisoft Montreal în colaborarea cu Ubisoft Toronto, au lansat două videoclipuri unde ne arată câte ceva din noua lor creație, ‘’Far Cry-Primal’’. Prea multe nu sunt de spus despre acest joc, doar faptul că arată absolut fenomenal, cel puțin din trailer și din scurtul gameplay ce ne-a fost prezentat.

Continutul nu este disponibil
Va rugam acceptati utilizarea de cookie-uri pentru a putea naviga pe site.

Împătimiții de jocuri PC vor trebui să fie putini mai răbdători decât cei cu acces la platforme PlayStation 4 și Xbox One, data de lansare pe PC fiind în martie, iar pe console în 23 februarie 2016.

Ubisoft ne-a impresionat de fiecare dată prin modul în care au reușit să redea frumusețea naturii și modul în care jucătorul interacționează cu aceasta, iar Far Cry Primal pare să nu facă o excepție de la acest lucru.

Jucătorul se va afla în pielea lui Takkar, un vânător din Epoca de Piatră, singur supraviețuitor ar tribului său. Acesta se găsește într-un loc străin numit Oros, fiind nevoit să supraviețuiască.

far_cry_primal_2

Jocul pare a se ghida după tiparele tipice Far Cry, uneltele vor fi disponibile prin modul ‘’craft’’ unde vei fi nevoit să aduni material pentru a-ți construii cele necesare.

Fauna va fi, însă, un mediu cu totul și cu totul nou pentru Fra Cry. Vom întâlnii animale preistorice precum Sabertooth Tiger (Tigru cu dinți sabie), mamuți giganți ce vor face experiența de vânătoare una cu totul unică.

Un alt lucru nou pe care ni-l pregătește Ubisoft este o noua mecanică a jocului pe care o vom găsii în Far Cry Primal și anume ‘’Beast Masters’’, cu care vom putea îmblânzii aceste animale preistorice, aducându-le de partea noastră în duelul cu triburi inamice.

Continutul nu este disponibil
Va rugam acceptati utilizarea de cookie-uri pentru a putea naviga pe site.

Pot spune fără ezitare că acest joc promite foarte multe, aducând originalitate prin locul și timpul în care este plasat. Tot ce putem spera este că va exista și o versiune de multiplayer disponibilă în decursul anului viitor și că nu vor exista eventuale downgrade-uri de la gameplay-urile afișate de Ubisoft.

Articol scris de Ciurba Vlad-Ionuț.

1 Trackback / Pingback

  1. Far Cry Primal - Ce surpriză ne pregătește Ubisoft? - PC Games

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


9 × 1 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.