creare site

Ethereum (ETH) ar putea atinge 100.000 USD?

Mai mulți jucători din lumea criptomonedelor au prezis prețul valutelor virtuale și continuă să-l estimeze!

Ethereum care este pe locul doi în prezent conform coinmarketcap.com, se pare că are în față un viitor luminos pentru proiecte ca și contractele smart și dapps.

Cu toate acestea, există o predicție extrem de curajoasă a lui Brian Schuster, cum că, Ethereum ar putea ajunge la 100.000 de dolari pe unitate în câțiva ani.

Deși nu este sigur dacă acest lucru va avea loc vreodată, Schuster crede că Ethereum ar putea crește foarte mult în viitor, dacă va deveni o valută pentru stocarea de valori precum aurul. Despre acest lucru, Brain a spus:

“Cred că ETH ar putea atinge o capitalizare de piață la cca. 10 trilioane de dolari, ceea ce mă face să cred că prețul unui Ethereum ar putea crește la 100.000 de dolari per monedă. S-ar putea merge chiar și mai departe și să spun că Ethereum nu este doar un activ, ci un activ care ar putea să înlocuiască toate monedele care există.”

Nu doar Schuster crede într-un viitor atât de luminos pentru Ethereum. Roger Ver, fondatorul Bitcoin.com, și susținătorul Bitcoin Cash (BCH) consideră că, Ethereum are potențialul de a ajunge la 100.000 de dolari. El a prezis că criptomoneda numărul 2, ar putea depăși Bitcoin (BTC) până la sfârșitul anului 2018, iar BCH ar putea face același lucru înainte de sfârșitul anului 2020.

“Văd că se va întâmpla și cred că este iminent. Ethereum ar putea depăși Bitcoin până la sfârșitul anului (2018), iar Bitcoin Cash ar putea face același lucru înainte de 2020”, a spus Roger.

Deși această predicție este foarte exagerată, co-fondatorul Apple, Steve Wozniak, crede că Ethereum ar putea crește ca și Apple, deoarece începutul lui Ethereum este similar cu cel al lui Apple. La conferința “WeAreDevelopers” din Viena Austria, “Woz” a spus că Ethereum ar putea deveni Apple (mărul) criptomonedelor în viitor.

Jeremy Rubins, contribuitor la Bitcoin Core, consideră că toate predicțiile legate de Ethereum nu sunt realiste, deoarece criptomonedele vor merge cu siguranță spre zero, cu excepția cazului în care minerii i-au măsuri drastice pentru a face plățile utile cu aceasta din urmă.

Fără îndoială speculațiile legate de Ethereum sunt venite din altă lume, pentru că acesta din urmă se luptă în prezent să depășească pragul de 140 USD, iar BCH valorează mai puțin de 133$.

Convingerile lui Ver, că Ethereum ar putea atinge 100,000 USD pare un vis paralel cu lumea actuală, mai ales că Brian Schuster a spus că nu este sigur că acest prag este tangibil! Pe de altă parte, orice este posibil în industria criptomonedelor, iar Ethereum poate avea planuri ascunse de a “depășii viteza luminii”, însă urmează să vedem!

Sursa: zycrypto.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


5 × = 10

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.