Ethereum Classic va crește de la 17 la 67 euro?

ethereum classic

Iată o întrebare interesantă pentru minerii care utilizează algoritmul Etchash, dar și pentru cei care și-au pus deoparte Ethereum Classic. Această criptomonedă are un istoric foarte captivant și este baza de la care a pornit Ethereum, pe care îl cunoaștem în ziua de azi. Pe 9 mai 2021, ETC a reușit să atingă un vârf de cca. 120 euro conform coinmarketcap.com, ceea ce era de neașteptat pentru o criptomonedă uitată de Vitalik Buterin într-un colț al Internetului.

Așadar, gluma, glumă, însă mica criptomonedă Ethereum Classic ar putea să răstoarne într-o zi carul mare Ethereum. De ce? Pentru că, ETH a devenit din ce în ce mai centralizat, și mai controlat, așadar, cine își dorește o criptomonedă controlată? De fapt, Ethereum începe să-și uite scopul principal, de a fi o criptomonedă descentralizată și parcă se îndreaptă pe drumul pornit de XRP.

Iar, când lumea o să înțeleagă că, ETH-ul s-a centralizat foarte mult, atunci valoarea ETC-ului, cât și a altor criptomonede, precum Kaspa, FIRO, Monero, Bitcoin vor începe să-și arate adevărata valoare și utilitate în lumea reală, unde, ne dorim libertate financiară, nu banii tipăriți de o bancă centrală după bunul plac, sau „criptomonede” emise de o entitate și controlate de aceea entitate.

Asta nu e libertate financiară, ci e doar o dictatură financiară!

Așadar fiți deschiși să acceptați plata serviciilor voastre în Ethereum Classic, Kaspa, FIRO, Monero, Bitcoin și alte criptomonede, care sunt descentralizate și se pot mina!

Doar timpul stă în calea lui ETC pentru a crește de la 17 la 67 euro!

Nu uitați, în criptomonede nu investiți mai mult decât vă permiteți să pierdeți!

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.