creare site

Elon Musk consideră Bitcoinul ca fiind “fabulos” și superior atunci când se realizează un transfer de valoare în comparație cu numerarul!

Elon Musk, fondator și CEO al Tesla & SpaceX, crede că valutele virtuale oferă o alternativă îmbunătățită a banilor convenționali.

Într-un interviu cu firma de investiții ARK Invest, pe 19 februarie, Musk a vorbit despre viitorul companiilor pe care le conduce și a răspuns în mod obiectiv la întrebările despre criptomonede.

În acest scop, Musk a spus că structura Bitcoinului “este destul de briliantă”, adăugând:

“Criptomonedele ocolesc controalele monetare. … banii de hârtie vor dispărea. Iar criptomonedele sunt o modalitate mult mai bună de a transfera valori, decât o bucată de hârtie – asta este sigur!”

Musk a punctat și dezavantajele criptomonedelor, în cazul unui bitcoin, de exemplu, el a spus că este nevoie de o putere mare de calcul pentru a obține un bitcoin si implicit de resurse energetice mari. Adăugat că, pentru o companie care are ca scop adoptarea energiei sustenabile, utilizarea resurselor Tesla pentru a se implica în lumea cripto, nu sunt de bun augur.

În mod special, nu este prima dată când Musk și-a exprimat opinia cu privire la valutele virtuale. În luna octombrie a anului trecut, el a făcut un tweet misterios despre achiziționarea de bitcoin, care a creat speculații în social media – deși a spus că fost o glumă.

Musk a fost de multe ori ținta escrocilor care au încercat să obţină venituri frauduloase prin scheme de tip “give-away”, acest lucru blocându-i contul de Twitter de multe ori.

Sursa: coindesk.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


2 × 2 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.