Efectele nocive pe termen lung ale telefonului mobil

Dorel Puchianu

De la apariția telefonului mobil și până astăzi, oamenii de știință au presupus că acesta din urmă are unele efecte nocive.

Însă, la începutul anilor 2000 nu avem cum să testăm pe termen lung efectele nocive ale telefonului mobil. Ei bine, smartphone-urile ori telefoanele mobile au evoluat, însă tind să cred că, nu suficient de mult ca să ne protejeze sănătatea!

Au trecut mai mult de 20 de ani de când am început să vorbesc la telefonul mobil! Și iată și primul efect nociv al telefonului mobil pe care l-am observat fără nicio îndoială. Dintotdeauna am ținut/vorbit cu telefonul la urechea dreaptă, și am constat recent că, aud cu cca. 30% mai puțin la urechea dreaptă decât la urechea stângă.

*Acest test a durat 20 ani și în urma căruia am aflat pe propria piele efectele nocive ale telefonului mobil!

Recomandări

Ca să vă expuneți cât mai puțin radiațiile nocive ale telefoanelor mobile, vă recomand să vorbiți la căști sau să puneți telefonul pe difuzor, iar noaptea să nu dormiți cu el la capul patului! Vă recomand să-l țineți în altă cameră decât cea în care dormiți ori să-l stingeți peste noapte.

De asemenea, zona de comentarii este deschisă, și puteți să vă povestiți experiența voastră cu telefonul mobil pe termen lung! Vă mulțumesc și aveți grije de sănătatea dvs. pentru că altcineva în locul dvs. nu o va face!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


× 1 = 2

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.