creare site

După 9 ani, Alienware revine la căștile pentru jocuri

Un headset de jocuri full-featured la un preț premium

Ce s-a iîntâmplat? Filiala de jocuri a companiei Dell, înaintea show-ului anual E3, a dezvăluit primul set de căști fără fir (și primul set de căști în general de la lansarea Alienware TactX în 2009). La acesta categorie de preț, Alienware intră în ligile mari.

Oficial cunoscut sub numele de Alienware Wireless Gaming Headset, accesoriul oferă sunet surround virtual 7.1 prin intermediul unor difuzoare neodymium de înaltă fidelitate de 40 mm cu o frecvență cuprinsă între 20Hz și 20KHz.

De asemenea, beneficiați de un microfon care anulează zgomotele pe un pivot care se activează automat atunci când este mutat în poziție și cu iluminare AlienFX cu două zone și se pot seta 6,8 milioane de culori.

Designul de la ureche este prevăzut cu perne ușoare cu ochiuri de plasă cu țesătură anti-umiditate. În modul fără fir 2.4GHz, folosind dongle-ul USB inclus, Alienware spune că bateria are autonomie de până la 15 ore  cu sistemul de iluminare oprit și până la 8,7 ore cu activarea lui AlienFX.

Dacă preferați o conexiune prin cablu, pur și simplu atașați cablul combo inclus de 3,5 mm care adaugă comenzi în linie.

Setul cu cască Alienware Wireless Elite este pregătit să ajungă pe piață în 11 iunie, la prețul de 229 USD. Nu este chiar ieftin pentru competiția din ziua de azi, deci ajunge în același segment de preț cu produsele marilor furnizori precum Astro, Razer și Sennheiser.

Sursa: techspot.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.