Dishwasher Power K-Classic detergent pentru masina de spalat vase

Dishwasher Power K-Classic, detergent pentru masina de spalat vase

Noul detergent Dishwasher Power K-Classic spala vasele cu cca. 10 – 15 % mai bine ca si Clean Maximo, si in plus este mai ieftin!

Presupun ca Dishwasher Power K-Classic va inlocui vechiul detergent pentru masina de spalat vase Clean Maximo.

Clean Maximo este/era unul dintre cei mai ieftini detergenti pentru masina de spalat vase. Insa se pare ca noul Dishwasher Power K-Classic este si mai ieftin. De ce spun asta pentru ca in prezent Clean Maximo costa 7,99 lei cu TVA pentru o cantitate de 1kg, iar Dishwasher Power K-Classic costa 14,99 lei pentru o cantitate dubla, adica 2kg de detergent. Evident pretul per kilogram in cazul lui Dishwasher Power K-Classic este de aproximativ 7,50 lei.

Asadar vorbim de un detergent ieftin (Dishwasher Power K-Classic), si cel putin nou pe piata din Romania.

Cum spalam vasele cu noul detergent Dishwasher Power K-Classic?

Noul detergent Dishwasher Power K-Classic spala vasele cu cca. 10 – 15 % mai bine ca si Clean Maximo. Are un miros puternic si este ambalat intro punga de plastic foarte solida. Spre deosebire, Clean Maximo are un amabalaj practic, format dintr-o cutie cu un gat care permite sa turnam detergentul in masina de spalat vase. Asadar este bine sa pastrati vechea cutie de plastic de la vechiul detergent si sa turnati noul detergent Dishwasher Power K-Classic in cutia de plastic. Astfel, va va fi mai usor sa turnati detergentul in masina de spalat vase.

Dishwasher Power K-Classic sub lupa

Asa cum spuneam ambalajul produsului este solid. Calitatea tiparului este la un nivel bun, iar marimea fontului unde ne este prezentat produsul are o marime citibila. Produsul expira in data de 02/2015, deci nu trebuie sa ne facem griji in acesta privinta. Producatorul spune ca ambalajul se deschide cu usurinta, ei bine eu nu am testat acest lucru ci am folosit foarfeca si l-am taiat cu usurinta ca sa torn detergentul intr-o cutie de plastic, asa cum am spus, intr-o cutie de plastic de la un alt detergent. Astfel, sa imi fie mult mai usor cand alimentez masina de spalat vase cu detergent.

Pe ambalaj producatorul ne informeaza ca produsul ne ajunge pentru 100 de spalari. Dupa o citire cu atentie a prezentarii produsului, observ intr-adevar ca produsul ne este suficient pentru 100 de spalari daca folosim 20 grame de detergent la fiecare spalare. Ei bine cand torni produsul in masina de spalat, iti este imposibil sa torni exact 20 grame, sigur daca ar pune la dispozitie recipient cu ajutorul caruia sa dozezi 20 grame atunci cu siguranta, detergentul ar fi suficient pentru 100 de spalari. Sa nu uitam, greutatea produsului este de 2000 grame (2kg). Pe de alta parte, daca vasele sunt foarte murdare, suntem sfatuiti sa utilizam 30 grame. Asadar, oricum am privi cele 100 de spalari oferite de produs sunt cu semnul intrebari. Din practica eu presupun ca produsul va ajunge pentru 80 de spalari, ceea ce este bine. Daca este sa comparam, Clean Maximo a fost suficient pentru cca. 28 de spalari pentru 1 kg de detergent, asadar cele 2kg de detergent Dishwasher Power K-Classic vor fi suficiente pentru cca. 60 de spalari. Dar repet depinde de noi cata catitate de detergent punem in masina de spalat, daca punem prea mult produsul ne va tine pentru mai putine cicluri de spalari!

Descriere producator Dishwasher Power K-Classic

Praf de curatat vesela pentru masina de spalat vase, 2 kg
*Curatare
*Luciu
*Curatare completa si stralucire stralucitor
*cu oxigen activ

Dozare: Grad de murdarie mediu: dozati 20ml (=20 g). Grad de murdarie ridicat: dozati 30 ml (=30 g) si spalati cu programul de 65 de grade Celsius. Pentru un rezultat de spalare ireprosabil, este necesar un adaos de sare si agent de limpezire speciale pentru masini de spalat vase.

*cca. 100 de cicluri de spalare: pentru un grad de murdarie mediu.

Indicatii de utilizare: Recomandat pentru orice tip de masina de spalat vase de uz casnic. Respectati indicatiile fabricantului masinii de spalat vase. Puneti agentul de curatare a veselei in camera de dozare. Porniti masina de spalat vase in mod obisnuit. Vesela pictata manual, pahare de cristal, tacamuri de argint si din otel inoxidabil, piese mici de lemn si tacamuri cu maner de lemn, se vor spala manual (evitati contactul direct intre argint si otel superior, la spalat). A se pastra la loc uscat si racoros.

Satisfactie garantata: K-Classic reprezinta calitate – garantat. De aceea, daca nu sunteti multumit, va returnam banii. Aveti intrebari referitoare la K-Classic? tel.: 0800 080 888 (Numar apelabil gratuit din retelele: Orange, Vodafone, Cosmote, Romtelecom).

Atentionari inscrise pe produs: R 36 iritant pentru ochi. S 2 A nu se lasa la indemana copiilor. S 25 A se evita contactul cu ochii. S 26 In cazul contactului cu ochii, spalati imediat cu multa apa si consultati medicul. S46 In caz de inghitire, a se consulta imediat medicul si a i se arata ambalajul sau eticheta. Contine proateaza. Poate sa produca reactie alergica.

Ingrediente: 15-30%: fosfati; 5-15%: agenti de albire pe baza de oxigen; <5%: policarbocilati, agenti tensio activi neionici; Altele: parfumuri (Limonene), enzime.

Distribuitor: Kaufland Romania SCS, str. Barbu Vacarescu, nr. 120-144, sector 2, RO-020284, Bucuresti. tel.: 0800 080 888. Tara de origine: Luxemburg.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.