creare site

Din nou, băncile sunt speriate de bitcoin!

CREDITE in BITCOIN

Atâta timp cât guvernele, dar și unele bănci ce pot sugera celor de la putere să tipărească bani, vor vedea în Bitcoin o amenințare, pentru că acesta este limitat.

Și da, valoarea banilor este egală cu cea frunzelor pentru că, hârtia este fabricată din arbori. Nu trebuie să fii economist ca să realizezi adevărata valoarea a banilor.

Într-o știre publicată de coindesk.com, un consilier specializat în investiții a spus că, băncile sunt “speriate” de bitcoin și blockchain.

Vorbind cu CNBC, Rainer Michael Preiss, directorul executiv al lui Taurus Wealth Advisors din Singapore, și-a spus opinia în urma comentariilor făcute de șeful JPMorgan, Jamie Dimon, care a declarat la începutul acestei luni că bitcoin este o fraudă și a prezis că va “exploda”.

Preiss, potrivit publicației, a spus: “Bineînțeles, dacă conduci o bancă foarte mare din USA, probabil că ți-e frică de blockchain și bitcoin”.

În ceea ce privește motivul pentru care investitorii sunt interesați de valuta digitală, Preiss a spus că a avut de-a face cu temeri legate de Rezervele Federale americane și preocupările asociate cu integritatea bilanțului său, după ani de sprijinire a piețelor globale.

“Preocupările se referă la sistemul bancar cu rezerve fracționare și la bilanțul Rezervei Federale estimat la 4,5 trilioane de dolari, unde Fed refuză un audit oficial”, a declarat pentru CNBC. “Pe de altă parte, în cazul lui bitcoin, există un audit în fiecare zi, deoarece este transparent.”

Unii au prezis că bitcoin va muri în 2015, azi un bitcoin valorează peste 3500 USD. Alte comentarii sunt de prisos!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


3 × = 27

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.