creare site

Detalii care fac diferență: mâner pentru ușă din piatră, sticlă etc.

Prima impresie contează în ziua de azi. Un clișeu pe care îl auzim de fiecare dată când vine cineva la noi în vizită. Colecția de mânere pentru uși creată de Haute Déco, poate reprezenta detaliul de care are nevoie casa ta pentru a ieși în evidență.

Iar mânerul unei uși este un obiect pe care îl atingi fără să vrei când intri într-o casă, așadar ideea englezilor este bestială pentru a ieși în evidentă într-un mod subtil. Mânerele sunt create manual, și odată montate îți vor inspira luxul din anumite reședințe londoneze sau de pe iaht-uri scumpe. Mânere din imagine pot deveni micile bijuterii ale casei tale. Sursa.

Haute-Décos-Signature-Collection-2 Haute-Décos-Signature-Collection-3 Haute-Décos-Signature-Collection-6 Haute-Décos-Signature-Collection-7 Haute-Décos-Signature-Collection-8 Haute-Décos-Signature-Collection-10 Haute-Décos-Signature-Collection-11 Haute-Décos-Signature-Collection-12 Haute-Décos-Signature-Collection-13 Haute-Décos-Signature-Collection-14 Haute-Décos-Signature-Collection-16 Haute-Décos-Signature-Collection-18 Haute-Décos-Signature-Collection-21 Haute-Décos-Signature-Collection-24 Haute-Décos-Signature-Collection-25 Haute-Décos-Signature-Collection-27 Haute-Décos-Signature-Collection-28 Haute-Décos-Signature-Collection-31 Haute-Décos-Signature-Collection-32 Haute-Décos-Signature-Collection-35 Haute-Décos-Signature-Collection-37 Haute-Décos-Signature-Collection-39 Haute-Décos-Signature-Collection-40 Haute-Décos-Signature-Collection-41 Haute-Décos-Signature-Collection-42

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.