creare site

De ce iOS este mai sigur decât Android?

Pe posesorii de Android îi așteaptă zile negre.

Chiar și eu sunt un posesor de Android, și o să încep să fiu mai atent la aplicațiile pe care le descarc!

Conform engadget.com sunt peste 20.000 de aplicații modificate, iar cele care sunt cele mai periculoase se află în Google Play. Aplicațiile infectate, preiau accesul telefonului tău la nivel de rădăcină.

Dacă acest lucru se întâmplă, atunci este foarte nasol pentru telefonul tău, încât probabil, este mai ieftin să-ți schimbi telefonul! În acest caz delicat, va trebui să rescrii flash-ul telefonului – un simplu reset de fabrică nu va fi suficient.

Așadar, mare atenție la aplicațiile pe care dorești să le instalezi pe telefonul tău Android.

Răspunsul la întrebarea din titlu este simplu! Androidul este utilizat de peste 80% din toți posesorii de smartphone-uri, pe când iPhone-urile au cotă de piață de aproape 12%, iar hackerii nu sunt interesați să-și piardă timpul să dezvolte viruși sau aplicații malițioase pentru o platformă care nu este atât de populară!

Iar cum este le modă să se mineze după bitcoin cu ajutorul calculatoarelor și al smartphone-urilor, pentru acești hackeri sistemul de operare Android se transformă într-o mină de aur!

Dacă cunoașteți limba engleză și doriți să știți cum să vă eliminați virușii și programele malițioase din telefonul vostru, vă recomand să citiți acest articol.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


6 ÷ = 3

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.