De când Ethereum nu se mai poate mina, încasările minerilor au scăzut drastic

Ethereum a reușit să renunțe la mineri și a trecut la Proof of Stake. Adică, cei care blochează o sumă de ETH pe un server, vor putea să valideze tranzacțiile din rețeaua ETH. Acest lucru confirmă, cât de centralizat este Ethereum!

Am trecut repede peste detalii, pentru că, la o simplă căutare pe Internet le puteți găsi.

Cât câștigi azi dacă minezi o criptomonedă cu 100 de plăci video?

În prezent cei care minau Ethereum reușeau să încaseze pe zi sume frumoase, astăzi cu 100 de plăci video Radeon 6800 XT, reușești să încasezi pe cca. 30$, ceea ce în trecut reușeai cu 20 de plăci video 6800 XT.

Așadar, încasările din minatul criptomonedelor a scăzut considerabil, și indiferent ce algoritm ai alege, cu un AMD 6800 XT sau cu un Nvidia 3090 poți încasa 0,5$/zi, respectiv cu AMD 0,3$/zi.

Așadar, în prezent merită să minezi doar dacă ai curent „gratuit” și plăci video bune ori puternice, achiziționate cu 1 leu. Adică, mai bine spus cu nimic.

Profitul în criptomonede se realizează pe termen lung!

Nu vreau să vă dezamăgesc, piața cripto a mai trecut printr-un declin asemănător, însă cei care au supraviețuit, au avut încredere în criptomonedele pe care le-au susținut, le-au minat, le-au tranzacționat, în timp au reușit să obțină sume importante. Chiar dacă în prezent, minarea criptomonedelor este în pierdere, pe termen lung bitcoin, cât și alte criptomonede, și-au arătat adevărata valoare, și au adus un profit considerabil celor care le-au susținut.

Asădar, dacă astăzi, minezi criptomonede, trebuie să te consideri un investitor, pentru că, chiar dacă acum nu vezi vreun profit, ba chiar mai mult ești în pierdere, criptomonedele pe termen lung au adus profituri uriașe. Să vedem Bitcoin, de la 0 la 69.000$, Firo, de la 0 la 120$, Monero, de la 0 la 397$, Ethereum Classic, de la 0 la 111$ și lista ar putea continua.

Titlul articolului este mascat în dezamăgire, trebuie să avem în vedere, faptul că, minerii de criptomonede, derulează o muncă complexă, care fac posibilă tranzacția criptomonedelor, iar răsplata va fi pe măsură, chiar dacă va fi necesar să treacă 24 de luni. Priviți în trecut cum au evoluat criptomonedele și doar așa puteți înțelege viitorul lor!

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.