auto bara

Dacă mai trăiești încă 30 de ani, este posibil să mai trăiești încă 1000 de ani!

Este foarte important să trăim cât mai mult, uneori cu orice preț! Extinderea speranței de viață este urmărită cu mare atenție de către inginerul șef de la Google, Ray Kurzwei,  – această din urmă este foarte populară la nivel mondial, iar unii oamenii de știință susțin că suntem la câteva decenii în urmă de ultimul nivel al avansării tehnologice în orice domeniu.

Conceptul întinerii în locul îmbătrânirii, este un subiect care depășește orice sferă de interes. În prezent, oamenii de știința lucrează la editarea celulelor ADN, pentru a le aduce la starea inițială – atunci când sunt tinere.

Ne putem crește în fiecare zi speranța de viață – asta depinde doar ne noi. ADN-ul nostru poate deveni mai tânăr sau poate îmbătrâni. Spre exemplu, astăzi aflăm că putem trăi până la 90 de ani, însă dacă consumăm alimente potrivite, medităm și facem mai multe exerciții speranța noastră de viață va crește cu ușurință la 91 de ani.

Însă, dacă ne referim la terapia genetică directă, atunci nu se poate spune cât se poate menține tinerețea sau sănătatea noastră! Totuși, un lucru este cert. Moartea nu este absolută. Ca toate lucrurile care par absolute în știință, de multe ori ne îndoim de reguli și ne gândim cum să schimbăm barierele impuse de știință.

Pe măsură ce colaborarea globală crește, o dată cu ea puterea de calcul continuă să se dubleze în fiecare an, și se observă o creștere a posibilităților.

În imaginea, de mai sus, din cartea lui Ray Kurzweil intitulată The Singularity is Near – când omul transcende cu biologia, se prezice că, calculatorul va fi mai inteligent decât creierul uman. Într-adevăr, o dată cu avansarea computerelor cuantice – acest lucru pare să fie posibil.

Dezvoltarea tehnologiilor informatice este în strânsă legătură cu dezvoltarea tehnologiilor informaționale, iar acestea din urmă ajută la răspândirea rapidă a informațiilor – așa cum este Internetul.

Va veni timpul, când cu ajutorul unei imprimante 3D ne vom putea imprima medicamentele de care avem nevoie în baza unui plan sau cod, iar planul în sine va fi disponibil pentru tranzacționare. Plan care va fi la fel de important ca și medicamentul în sine.

Așadar, dacă reușești să mai trăiești încă 20 de ani, te poți aștepta ca tehnologia să avanseze astfel încât, să mai trăiești încă 20 de ani. După acești 40 de ani, vei putea utiliza o tehnologie care îți va facilita să trăiești încă 40 ani. Păstrați-vă calmul, respectați pacea între națiuni și veți putea trăi o viață lungă și prosperă!

Sursa: minds.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


50 ÷ = 5