„Dacă bombardează Rusia, jur că în jumăte de oră fiecare musulman va fi mort!”

Președintele Vladimir Putin a făcut recent niște declarații alarmante referitoare la ISIS și la conflictul pe care această organizație îl are cu poporul sovietic.

Ostilitățile existente în Raqqa – orașul care s-a autodeclarat capitala ISIS în Siria și care e controlat de aproximativ 5000 de membri Jihad – l-a determinat pe liderul de la Kremlin să mobilizeze un număr impresionant de forțe armate pentru a restabili ordinea în respectiva zonă încinsă. Peste 150.000 de militari special antrenați au fost trimiși acolo în ideea de a pune capăt disputelor și de a ajuta la menținerea ordinii, deoarece lucrurile au scăpat de sub control.

putin1

Vladimir Putin e hotărât să își unească forțele cu puterile vestice, dacă va fi nevoie, pentru a stopa eventuale agresiuni armate cauzate de către ISIS. Cităm din declarațiile sale date lui David Cameron:

„Evenimentele tragice care au avut loc recent în Franța ne-au arătat că trebuie sa fim vigilenți și să colaborăm pentru a împiedica repetarea unor asemenea acte pe viitor. Vă jur că dacă cineva îndrăznește să bombardeze și numai un singur oraș din Rusia, în cel mult jumătate de oră nu va mai există un singur musulman în viață!”

Indiferent cât de dură sună această afirmație, trebuie să recunoaștem că liderul de la Kremlin are în primul rând în vedere siguranța poporului său, ceea ce denota patriotism și înțelepciune din partea sa. Cu sau fără a fi „corect din punct de vedere politic, șeful de la Moscova nu va ezita să facă tot ce e nevoie pentru a-și apăra țara, chiar dacă asta ar înseamna pornirea unui război cu statul Islamic.

Surse: theusualroutine.com, thenewyorkevening.com, truthfeed.com, thetimess.info.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.