creare site

Cum să faci SEO ca să ajungi pe prima pagină din google.ro organic?

vreau sa fiu in prima pagina din google.ro

Cei fără experiență își imaginează că este greu să înfăptuiești SEO la un articol sau la un produs pe un magazin online, și de aceea m-am gândit să vă spun pe scurt propria experiență în SEO, sau cum se procedează să ajungeți pe prima pagină din google.ro în 3 pași.

În primul rând, să ajungeți în prima pagină din google.ro nu este greu. Însă, necesită timp, poate mulți nervi, și muncă, multă muncă și muncă până vă vine să vă lăsați de meserie. Poate că exagerez, dar iată ce am testat eu în România și funcționează, urmăriți rândurile de mai jos.

Am scris un articol “manual SEO” care este în prima pagină din google.ro pe cuvintele cheie, evident “manual SEO”. Acolo, explic în detalii fine care sunt pașii. Nimeni nu oferă nicio garanție că veți ajunge organic pe prima pagină din google.ro cu cuvinte cheie pe care le doriți, însă dacă munciți, rezultatele vor veni sau dacă plătiți pe cineva să realizeze această muncă! Aici mă refer doar la căutările organice, nu la rezultatele care sunt plătite prin Google Adwords. Vă rog să înțelegeți diferențele, deși utilizatorii obișnuiți nu deosebesc acest lucru!

În mare, pașii sunt simpli, [pasul 1] vă rezervați un domeniu .ro cu cuvintele cheie pe care le doriți ( exemplu: vreausafiuprimu.ro) [cumpărați domeniul pe numele dvs. sau pe firma dvs.], [pasul 2] vă implementați o platformă WordPress, [pasul 3] și începeți să scrieți articole cu cuvintele cheie care vă interesează să ajungeți în prima pagină din google.ro. Câte articole? 1 sau 100 de articole. Nimeni nu vă poate spune cu certitudine și nu vă poate garanta acest lucru.

Ce fel de articole să scrieți?

Articole care ajută audiența dvs., nu încercați să vă vindeți produsele sau serviciile dvs., încercați prin articolele dvs. să vă ajutați clienții, să sprijiniți comunitatea dvs.!

Astăzi, conținutul unui articol este cel mai important, mai important decât optimizare SEO a unui articol, și trebuie să fie original, ca să vă puteți asigura locul în prima pagină din google.ro. Nu copiați alte articole, Google oricum află acest lucru în scurt timp.

Desigur, sunt aici să vă răspund în detaliu la tot ce vă interesează, însă dacă nu aveți timp pentru SEO, nu doriți să investiți propriile resurse în optimizări SEO, eu vă stau la dispoziție cu mare plăcere (găsiți datele mele aici), de asemenea, sunt numeroase agenții SEO de top care fac același lucru și puteți apela la ele, le găsiți pe google.ro. Pe piață, este loc pentru toată lumea!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.