creare site

Cum am minat Electroneum cu telefonul și i-am încasat în pormoneu?

Aplicația Electroneum este un portmoneu pentru moneda ETN, dar permite în același timp să minați această criptomonedă cu telefonul dvs. și nu aveți nevoie de cunoștințe deosebite pentru a mina.

Cât electroneum am minat cu telefonul?

Cu telefonul am reușit să minez în cca. 14 zile 105 ETN. În prezent, aceștia din urmă valorează 2 euro. Suma nu este mare, dar cine îți dă gratuit 2 euro doar așa că ți-ai instalat o aplicație?!? Trebuie să vă precizez că, aplicația nu consumă bateria telefonului!

pormoneu etn

Cei drept aplicația Electroneum dă ceva bătaie de cap la instalarea ei pe telefon, în sensul că ai nevoie de două adrese de mail pentru a-ți recupera portofelul atunci când din diferite motive îl pierzi. De asemenea, necesită setarea unui pin pentru a accesa portmoneul pe telefon (wallet în eng.).

Dar în final merită, pentru că, criptomoneda Electroneum se transferă dintr-un portmoneu în altul în cca. 10 minute și este o valută digitală care a fost gândită pentru tranzacțiile de zi cu zi, spre deosebire de bitcoin care în prezent se poate cumpără doar de persoanele care au rezerve solide de bani!

De unde instalez aplicația Electroneum?

Asadar, dacă vreți să intrați în lumea criptomonedelor, aplicația Electroneum este prima pe care o recomand. Aplicația se poate instala de aici – dacă citiți acest articol de pe telefon!

Cum știu că minează aplicația Electroneum?

Este simplu, “Miner Status” este verde după ce ați apăsat butonul “Start mining”!

1 Trackback / Pingback

  1. Consultanță pentru minatul de bitcoin sau alte criptomonede - Testat în România

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


× 9 = 36

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.