“CREDITE în BITCOIN” de la o instituție financiară românească!

CREDITE in BITCOIN

În ultima perioadă cursul bitcoinului s-a apropiat de 7100 USD.

Sunt multe persoane sceptice, care nu cred în moneda digitală, iar aici se confirmă vechiul proverb “Vulpea, când n-ajunge la struguri, zice că sunt acri.” Speculând acestă nemulțumire a celor care nu pot ajunge la moneda digitală, o instituție financiară românească, a început să acorde credite în bitcoin.

Creditele sunt acordate pe baza portofelului digital, deci nici măcar nu este nevoie de actul de identitate! Ulterior banca va urmări tranzacțiile clientului în blockchain, pentru a se asigura că nu finanțează expediții în Antarctica. Se spune că, în Antarctica ar fi o lume nedescoperită plină de prosperitate și energie gratuită. Oricum, este irelevant, “dobânda la BITCOIN este mică, de 0,5 % pe secundă”, a spus un reprezentant al instituției financiare.

De asemenea, oferta este imbatabilă pentru că, cursul bitcoin nu a mai fluctuat în ultimele 2 secunde de la publicarea acestei știri!

Nu vom reveni cu alte detalii, pentru că această știre este fictivă! Cei care doresc să cunoască mai multe despre moneda digitală bitcoin se pot documenta pe google.ro.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


× 6 = 24

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.