creare site

Contabilul te poate păzi de fraudele interne şi te poate ajuta să-ţi gestionezi eficient banii!

contabil director economic

contabil director economic

În general lumea nu are timp, şi ne concentrăm resursele pe activităţile care ne aduc profit imediat şi mai puţin pe cele care ne-ar uşura considerabil munca şi ne-ar creşte randamentul.

Contabilul tău poate deveni un Director Economic

Ne-am obişnuit cu contabilul nostru, să realizeze numeroase sarcini care de multe ori sunt doar rutină. Contabilul tău ar putea să se transforme, cu aplicatia în cloud expertAccounts, într-un Director Economic.

Pe scurt, în loc să înregistreze documente, contabilul tău va elimina fraudele interne prin supervizarea operatorilor din sistemul informatic, va face audit intern şi control financiar,

se va ocupa de fiscalitate, de managementul riscului, al creditului şi a trezoreriei.

Vânzările sunt în regulă?

Câteodată unii operatori mai “uită” să înregistreze intrarea unui produs si te trezeşti la final de lună când tragi linie sa constaţi că toată lumea este supărată şi nu înţelegi ce s-a întâmplat?!? Spre exemplu, agenţii nu ştiu în timp real ce marfă este pe stoc, contabilul se enervează că nu poate verifica în timp util o factură, iar unii vânzători de la punctele de lucru din ţară uită să trimită câte o factură. Scenariul nu este rupt de realitate, şi până la urmă pentru a deţine controlul ajungem la concluzia că trebuie să apelăm la un proverb nemţesc “ai incredere, însă verifică!”.

În plus, dacă foloseşti doar un simplu program “clasic” de gestiune şi facturare, ai toate şansele ca un angajat sa deţină controlul afacerii tale. Cum? Prin gestionarea relaţiilor cu clienţii (oferte de preturi, negocieri etc.)  în diverse fişiere excel sau caiete sau agende numai de el ştiute. Practic afacerea ta poate depinde de un angajat.

Ce putem face?

În loc să faci facturile în programul tău de facturare şi să le trimiţi contabilului să le introducă în programul lui de contabilitate, e mai eficient să lucraţi toţi online, în acelaşi sistem, fiecare în zona în care are acces.

Utilizând platforma cloud computing ERP, contabilul dar şi tu ca şi administrator, redobândiţi controlul! Operaţiunile se fac într-un singur loc, centralizat, în care au acces şi colaborează toţi angajaţii companiei, indiferent că sunt pe teren, lucrează la punctul de lucru din Constanţa, din Bucureşti, din Oradea etc. De asemenea, accesul angajaţilor în aplicaţia cloud poate fi limitată de catre contabil sau administrator. Dacă discutăm despre un operator care emite un aviz, sau despre un agent care se află pe teren şi ia o comandă pe tabletă, toţi operează în aplicaţia cloud expertAccounts.com.

Operatorul nu trebuie să aibă cunoştinte contabile, trebuie doar să introducă ceea ce vede pe factură sau alte documente, iar expertAccounts.com va introduce corespunzător documentele în contabilitate pe baza machetelor configurate sau aprobate de contabilul tău. Astfel, operatorii nu mai pot motiva că “au greşit”. Dacă contabilul este nesigur de o anumită înregistrare poate cere angajatului să-i ataşeze la înregistrare factura scanată!

În plus, expertAccounts nu este un simplu program de facturare şi contabilitate, el este un ERP care integrează toate informaţiile de business ale afacerii: stocurile, comenzile, negocierile de preţ cu furnizorii şi clienţii, cataloagele de preţuri şi promoţii.

Cu expertAccounts poţi integra un magazin online cu magazinele fizice din centre comerciale (cu POS online sau offline), cu depozitele de distribuţie şi cu agenţii care iau comenzi pe teren .

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


9 × 1 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.