creare site

Comunitatea Bitcoin s-a unit pentru a descoperi oportunitățile monezii digitale

comunitatea bitcoin romania

Sâmbătă, 11 octombrie, la Hotel Caro din Oradea a avut loc prima întâlnire a împătimiților bitcoin. Principalii “speakeri” și-au exprimat argumentele pro în privința monedei bitcoin realizându-se o sinergie constructivă între generația obișnuită cu moneda clasică și cea digitală.

Horea Vușcan – CEO BTC X Change SRL – a prezentat în cifre evoluția primei platforme de tranzacționare bitcoin din România. Pe scurt, 2500 de conturi și 10.000 de tranzacții care echivalează cu 2 milioane USD – sumă atinsă în mai puțin de 10 luni de la deschiderea platformei.

“În iarnă spuneam: obiectivul nostru este să aducem BTC la nivelul străzii! Astăzi, prin serviciul BTCXpay, magazine online din România pot încasa de la clienți contravaloarea produselor lor în bitcoin. Iar la rândul lor, magazinele online (persoanele juridice) care doresc, își pot plăti furnizorii rapid și în siguranță cu moneda digitală”, a spus Horea Vușcan, CEO BTC X Change SRL.

Mihai Onosie – moderatorul forumului bitcointalk.org pe România – a subliniat definiția Bitcoin şi transformarea sa din 2009 până în prezent. A adus în lumina reflectoarelor și subiecte precum dezvoltarea numărului mare de portofele virtuale (mai mult de 2 milioane create până la jumătatea anului curent, ultimul milion fiind atins în doar 6 luni – perioada martie-august). A încheiat prin prezentarea tuturor canalelor de comunicare destinate tuturor persoanelor care vor să se informeze despre tot ce înseamnă și implică comunitatea bitcoin în România.

Istvan Miklos – antreprenor – a renunțat la statutul de angajat pentru a oferi servicii bazate pe bitcoin. Istvan ne-a dus în lumea mineritului virtual (explicând cum unele persoane și-au construit calculatoare în frigidere pentru a mina după bitcoin).

“Prin programul de afiliere cu serviciul BTCXchange, clienții sunt răsplătiți, iar afiliații primesc recompensă pe o perioadă nelimitată în timp”, a încheiat Horea Vușcan – CEO BTC X Change SRL.

comunitatea bitcoin romania

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


× 8 = 8

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.