Compania Tesla este atacată de industria combustibililor fosili?

Într-o serie de tweet-uri, CEO-ul Tesla, Elon Musk, a declarat că, crede că producătorul de automobile este atacat de industria combustibililor fosili, precum și de industria auto tradițională.

De-a lungul anilor, industria combustibililor fosili a lansat mai multe atacuri împotriva vehiculelor electrice. Și asta se știe!

Site-ul electrek.co a dezvăluit că frații Koch lansează mai multe campanii de dezinformare împotriva mașinilor electrice și că mai mulți producători auto au avut agende împotriva mașinilor electrice.

În timpul unei conferințe din 2016, Musk a spus că „oamenii trebuie să se revolte împotriva propagandei purtate de industria combustibililor fosili, care este neîncetată și enormă”.

Într-o postare nouă, Elon Musk spune că există o propagandă împotriva lui Tesla, care a „atins noi înălțimi”!

Musk a explicat de ce crede că afacerile sale sunt atacate:

„Tesla afectează interese puternice. Companiile mari de automobile și petrol nu au un comportament blând. SpaceX se luptă cu contractori militari americani și cu programe spațiale ale guvernelor naționale. Nu avem dreptu să ne plimbăm pe acolo. „

Tesla a fost în special sub presiune în ultimele luni. Prețul acțiunilor companiei au scăzut în urma rezultatelor financiare proaste din primul trimestru al anului 2019.

Nu este prima dată când Tesla a simțit că a fost atacată.

Cu câțiva ani în urmă, Tesla a descoperit o schemă a industriei petroliere în care era și probabil este împotriva lor.

Sursa: electrek.co

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.