Comisioane bancare vs. Ethereum

Cu trecerea timpului, comisioanele bancare au devenit din ce în ce mai mici, iar transferurile mai rapide.

Însă, în lumea criptomonezilor, transferurile de bani au loc aproape instantaneeu, indiferent că e weekend ori nu, iar comisioanele sunt sub 50 de bani chiar și pentru sume fabuloase.

Acum, dacă privim în mod obiectiv criptomoneda Ethereum, vă spun din testele pe care le-am facut, că transferurile de bani de la o adresă ETH la alta – sunt aproape instantanee sau durează până la cateva minute, iar comisionul unei tranzacții a fost de cca. 0,80 lei.

Desigur, în urmă cu câteva luni a fost o situație în care un transfer a durat și 6 ore, însă de atunci și până acum lucrurile s-au îmbunătățit considerabil. Iar potrivit creatorului criptomonezii Ethereum, Vitalik Buterin, platforma ETH va putea procesa în viitor peste 45.000 de tranzacții pe secundă.

Asadar, pe viitor, este posibil ca băncile să ofere servicii similare criptomonedelor, și de altfel, am observat că au început să implementeze promonee asemanatoare cu cele ale valutelor digitale.

Dacă în prezent nu dețineți bitcoin sau altă criptomonedă, vă recomand să vă instalați pormoneul Electroneum (ETN) de aici și să minați virtual această criptomonedă cu telefonul pentru că, nu consumă resursele acestuia. În prezent, ETN-ul are o valoare foarte mică, iar pentru că se poate mina, riscurile pe care vi le asumați sunt aproape inexistente!

Dacă dorești să schimbi ETH (Ethereum) în BTC (Bitcoin) sau în altă criptomonedă îți recomand kucoin.com.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.