Cercetătorii au primit undă verde să învie morții cu ajutorul celulelor stem

Compania americană Bioquark, a primit dreptul de a începe testarea și cercetarea pe 20 de pacienți aflați în moarte cerebrală, în încercarea de a stimula si recrește neuronii și, literalmente, de a învia pacienții morți.

Tehnica este nouă și netestată, astfel încât studiul va fi probabil foarte controversat.

Prin implantarea celulelor stem în creierul pacientului, în plus față de tratarea măduvei spinării cu infuzii de substanțe chimice și tehnici de stimulare a nervilor (ambele au demonstrat că trezesc oamenii din comă), ei speră să repornească creierul mort și activitate neurală.

Rezultatul, ar putea aduce morții la viață.

Nu sunt prea multe dovezi că acest lucru va funcționa, deși există un cunoscut cercetător neurologic și un membru al Academiei Americane de Neurologie, Dr. Calixto Machado, care este implicat în studiu ca expert în acest grup.

Directorul Bioquark, Ira Pastor, a comentat:

“Pentru a întreprinde o astfel de inițiativă complexă, combinăm instrumentele biologice de regenerare cu alte dispozitive medicale existente, utilizate în mod obișnuit pentru stimularea sistemului nervos central, la pacienții cu alte tulburări severe ale conștiinței. Sperăm să vedem rezultatele în primele două, trei luni”.

El a adăugat, acesta din urmă este o viziune pe termen lung, și creează posibilitatea să obținem o recuperare completă la astfel de pacienți, deși acest aspect nu se află în centrul acestui prim studiu.

“Este o punte pentru această eventualitate.”

Sursa: aliensdocs.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


× 9 = 9

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.