CEO-ul MicroStrategy a prezis moartea Bitcoinului în urmă cu câțiva ani, acum investește 250$ milioane în BTC

bitcoin breloc

La începutul acestei săptămâni, compania americană de software MicroStrategy a anunțat că investește 250 de milioane de dolari în Bitcoin pentru a se proteja de temerile inflației și o perspectivă economică sumbră. Acesta a fost un aviz major în spațiul criptomonedei.

Dar, CEO-ul MicroStrategy nu a fost întotdeauna pro bitcoin! În 2013, CEO-ul MicroStrategy, Michael Saylor, a prezis moartea Bitcoin-ului.

„Zilele Bitcoin-ului sunt numerotate. Pare a fi doar o chestiune de timp înainte ca acesta să aibă aceeași soartă ca și jocurile de noroc online ”, a spus Twitter.

În acest context, MicroStrategy a tranzacționat bitcoin la 1.200 dolari în noiembrie 2013, fiind prima evaluare în patru cifre și prima dintre numeroasele sale achiziții ascendente.

Saylor nu a făcut niciun comentariu public pe atunci, până la începutul acestei săptămâni, când firma sa a decis să sprijine în totalitate Bitcoin-ului.

„Această investiție reflectă credința noastră că Bitcoin, este cea mai adoptată criptomonedă din lume, este o valoare de încredere și un activ investițional atractiv, cu un potențial de apreciere mai lung, decât a păstra investițiile în numerar”, a spus Saylor pe 11 august a.c.

Saylor, nu este singurul care s-a îndoit de bitcoin. În acest an, Mathew McDermott, șeful activelor digitale la banca americană Goldman Sachs, a declarat că banca de distrează pe seama cererile clienților pentru tranzacțiile în criptomonede, după care, și-au „reînviat interesele” către BTC. Aceasta este aceeași bancă care a eliminat Bitcoinului ca activ în mai 2020, în timpul unui apel al investitorilor.

Bitcoin se tranzacționează azi în jurul valorii de 9900 euro, iat tot mai mulți îl consideră o investiție împotriva incertitudinii economice globale. Sau cum spune fosta legendă a fondului de investiții și investitorul Paul Tudor Jones: Bitcoin este „cel mai rapid cal” din cursa financiară globală.

Dacă doriți să cumpărați bitcoin vă recomand Binance.com

Sursa: decrypt.co

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.