creare site

Cel mai scump cuțit din lume costă 150.000 USD

Eu cred că lumea a luat-o razna. Sincer, îmi este greu să cataloghez această creație fără sens, dar care de altfel, sunt convins că își va găsi cumpărător.

Cuțitul integreză diamante în valoare de 100.000 USD. Denumit Platinum Mamba, acesta a fost creat de Sandrin Knives și Cabot Guns – compania de armament personalizat cu sediul în Pennsylvania, care a creat o nebunie de pistoale Colt 1911 în valoare de 4,5 milioane dolari cu materiale din meteoritul Gibeon.

Brișca Mamba a fost inspirată de creații revoluționare din lumea automobilelor, ca și anume Bugatti Veyron – cât și de ceasul Patek Phillippe.

Cele mai luxoase caracteristici ale lui Platinum Mamba se află în mâner. Are 320 de diamante de culoare GIA F incoloră și jad negru Wyoming rar, toate acestea fiind amplasate în platină de 11,5 uncii.

Cuțitele Sandrin sunt manufacturate dintr-un amestec propriu de carbură de tungsten ultra-dur pentru a concepe lame care sunt de 30 de ori mai puternice decât oțelurile de pe piață.

Mamba, a spus că, are o lama care este “mai tare decat orice cuțit de oțel creat vreodată”, cu o valoare HRC de 71 pe scara Rockwell.

Sursa: maxim.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


55 ÷ 11 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.