creare site

Cel mai puternic filtru pentru robinet cu bule nano!

Utilizarea bateriilor face parte din rutina noastră zilnică, ele sunt utilizate de la curățarea mâinilor în baie până la spălarea legumelor proaspete în bucătărie. Dar puterea bateriilor poate fi îmbunătățită cu o singură schimbare, cu MiniBle S.

MiniBle S poate fi instalat ușor pe orice robinet și prin curgerea apei prin el, se creează o abundență de bule cu dimensiune nano care sporesc foarte mult spălarea.

Bulele de dimensiuni foarte mici nu trebuie subestimate! Ele sunt foarte mici, de 500 de ori mai mici decât porii umani, pentru a fi mai precis, dar acestea lovesc puternic.

Fiecare bulă nano care izbucnește creează o temperatură aproape de 5500 °C și o presiune ridicată care nu durează mai mult de 3 milisecunde … nu este necesar să spun că acest lucru conferă eficiență în uciderea bacteriilor!

Testat pentru a fi de 2-3 ori mai efectiv decât alte filtre, MiniBle reduce consumul de apă cu 30%, iar introducerea ionilor negativ scot stresul din apă pentru o spălare relaxantă, totul fără un consum de energie suplimentar!

Sursa: yankodesign.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.